کد خبر: 1250523
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

حضور بانوان زنجانی در ششمين دوره تربيت داور قرآن کشور

سرپرست دارالقرآن ‌الكريم ‌زنجان از حضور 3 بانوی این استان در ششمين دوره تربيت داور قرآن كريم کشور طی روز‌های 8 تا 10 تير‌ماه امسال خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست دارالقرآن ‌الكريم ‌زنجان از حضور 3 بانوی این استان در ششمين دوره تربيت داور قرآن كريم کشور طی روز‌های 8 تا 10 تير‌ماه امسال خبر داد.


حجت‌الاسلام محسن مصطفوی، سرپرست دارالقرآن ‌الكريم تبليغات اسلامی زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به برگزاری ششمين دوره تربيت داور قرآن كريم گفت: اين دوره با هدف تربيت داوران كارآمد در رشته ‌حسن حفظ و تأمين كادر متخصص مورد نياز برای داوری در آزمون‎های شفاهی مرحله دوم ارزيابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن‌ كريم برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: رقيه مرادلو، زينب توكلی و مليحه احمدی‌فر از جمله افرادی هستند كه از استان زنجان در ششمين دوره تربيت داور قرآن كريم طی روز های 8 تا 10 تير‌ماه امسال در اددوگاه شهيد حقانی استان البرز حضور می‌يابند.


اين مقام مسئول، به شرايط ثبت ‎نام و شركت در دوره اشاره كرد و گفت: داشتن 25 و حداكثر 50 سال سن و همچنين دارا بودن حداقل مدرک تخصصی درجه 3 حفظ كل قرآن‌ و قبولی در آزمون‎های ورودی معادل از جمله اين شرايط است.


حجت‎الاسلام مصطفوی متذكر شد: پيش از برگزاری دوره، بسته آموزشی برای پذيرفته‌شدگان در آزمون‎های ورودی از طريق سايت تلاوت در دسترس افراد قرار گرفته و از اين افراد برای كارورزی داوری در آزمون‎های شفاهی طرح ارزيابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ استفاده می‌شود.


وی تصريح كرد: گواهينامه رسمی داوری در رشته حسن حفظ پس از دو دوره كارورزی داوری در طرح و در صورت تأييد عملكرد ايشان از سوی معاونت آموزش و پژوهش و دبيرخانه اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن‌ كریم سازمان دارالقرآن ‌الكريم به برگزیدگان اعطا می‌شود.


سرپرست دارالقرآن ‌زنجان در پايان، يادآور شد: با توجه به اين‌كه تعداد داوران مجاز حسن حفظ در استان‎های تهران، قم و اصفهان در بخش خواهران به حد كفايت موجود می‎باشد، اين دوره بری ساير استان‎ها برگزار می‌شود.

captcha