جمعی از فعالان قرآن و نهجالبلاغه كشور بههمت مؤسسه قرآن و نهجالبلاغه به عتبات عاليات مشرف شدند.
گروه فعاليتهای قرآنی: جمعی از فعالان قرآن و نهجالبلاغه كشور بههمت مؤسسه قرآن و نهجالبلاغه به عتبات عاليات مشرف شدند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، 110 نفر از فعالان قرآنی و حديثی كشور كه در ششمين دوره مسابقه ملی مفاهيم قرآن و نهجالبلاغه با عنوان «راه روشن» شركت كرده و جايزه اعزام به عتبات عاليات شامل آنان شده بود، هشتم تيرماه به كشور عراق اعزام شدند و مزار امام حسين(ع) را زيارت كردند.
برپايه اين گزارش اين افراد پس از حضور در شهر مقدس كربلا، به زيارت مرقد مطهر امام حسين(ع) شتافته و با آرمانهای اين امام همام تجديد پيمان كردند.
اين افراد همچنين پس از مناجات و راز و نياز با حضرت حق در جوار مزار سرور و سالار شهيدان، مرقد شريف حضرت ابوالفضل عباس(ع) و ديگر ياران شهيد اباعبدالله حسين(ع) را زيارت كردند.
110 نفر از فعالان قرآنی و حديثی كشور كه در ششمين دوره مسابقه ملی مفاهيم قرآن و نهجالبلاغه با عنوان راه روشن برنده جايزه عتبات عاليات شده بودند هشتم تيرماه به عتبات عاليات اعزام و برنامههای متعددی را طی مدت سفر خود در كشور عراق بهویژه در شهرهای زيارتی خواهند داشت.