کد خبر: 1254530
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷

ماه رمضان فرصت خوبی برای حمايت از ايتام است

رئيس اداره تبليغات اسلامی بندرانزلی با اشاره به اينكه در ماه مبارك رمضان كه ماه ميهمانی خداست، نبايد فقرا و نيازمندان را فراموش كنيم، ادامه داد ماه مبارك و پربركت رمضان فرصت بسيار خوبی برای حمايت از ايتام است.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی بندرانزلی با اشاره به اينكه در ماه مبارك رمضان كه ماه ميهمانی خداست، نبايد فقرا و نيازمندان را فراموش كنيم، ادامه داد: ماه مبارك و پربركت رمضان فرصت بسيار خوبی برای حمايت از ايتام است.


حجت‏الاسلام والمسلمين كريم عاشوری، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان از غبارروبی مساجد در آستانه ورود به ماه مبارك رمضان در اين شهرستان خبر داد و اظهار كرد: مسجد خانه امن الهی است، لذا اين خانه امن الهی را بايد به زلال مهر و لطافت شست‏وشو داد و آنگاه پاك و پيراسته در مكانی مقدس و پاك به گفتگو با معبود ايستاد و راز و نياز با او را زمزمه كرد.


وی در اين خصوص اضافه كرد: غبارروبی و رسيدگی به نظافت مسجد موضوعی نيست كه فقط در آستانه ورود به ماه مبارك رمضان مورد توجه قرار گيرد، بلكه اين كار مهم و ارزشمند بايد هميشه مورد توجه باشد.


حجت‏الاسلام عاشوری در ادامه يادآور شد: آنان كه به مسجد دلبستگی هميشگی دارند مسجد را خانه خود می‏دانند و آن را وعده‏گاه وصال معبود می‏شمرند و برای غبارروبی خانه خدا، آستين همت بالا زده‏اند و به زلال مهرشان اين وادی ايمان را شست وشو می دهند.


اين كارشناس دينی با بيان اينكه ماه مبارك رمضان زمان حضور فعال‏تر در سنگر مقدس مسجد است، تصريح كرد: ما گوهر گران‏بهای آشنايی با دين را در مسجد به دست آورديم، انقلابمان در سنگر مقدس مسجد شكل گرفت و مردان صالح و خداپرست در اين بوستان پربركت تربيت شدند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی بندر انزلی در ادامه عنوان كرد: تعداد 50 مسجد در شهرستان بندرانزلی و بخش‏های حسن‏رود ليجاركی كپورچال و طالب‏آباد پذيرای ميهمانان خواهند بود و برای عبادت مخلصانه در محضر پروردگار، خود را محيا كرده‏اند.


وی با اشاره به اينكه در ماه مبارك رمضان كه ماه ميهمانی خداست، نبايد فقرا و نيازمندان را فراموش كنيم، ادامه داد: ماه مبارك و پربركت رمضان فرصت بسيار خوبی برای حمايت از ايتام است.


حجت‏الاسلام عاشوری با بيان اينكه ماه رمضان و شب و روز آن بويژه شب‏های قدر فرصت بسيار مناسبی است تا انسان‏ها سعادت دنيوی و اخروی خود را كسب كنند، تاكيد كرد: شان و جايگاه ماه رمضان بسيار والا است بايد هر چه بيشتر به حرمت فريضه واجب اين ماه توجه ويژه داشت.


رئيس اداره تبليغات اسلامی بندرانزلی در پايان خاطرنشان كرد: ماه رمضان ماه تقويت دين‌داری و كسب معنويات و فضائل اخلاقی است و بايد در اين ماه با بهره‌گيری از قرآن بعنوان كتاب آسمانی نهايت استفده را از اين فرصت معنوی داشته باشيم.

captcha