کد خبر: 1256404
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۳

كاهش تابلو‌‌ها و افزايش قلم‌های قرآنی در نمايشگاه بين‌المللی قرآن

بازديدكنندگان بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن مانند سال‌های گذشته ديگر با غرفه‌های پرزرق و برق و زيبای عرضه كننده تابلوفرش و تابلوهای هنری قرآنی مواجه نمی‌شوند، بلكه آنچه در نمايشگاه 21 بيش از ساير محصولات ارائه شده، قلم‌های قرآنی است.


گروه اجتماعی: بازديدكنندگان بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن مانند سال‌های گذشته ديگر با غرفه‌های پرزرق و برق و زيبای عرضه كننده تابلوفرش و تابلوهای هنری قرآنی مواجه نمی‌شوند، بلكه آنچه در نمايشگاه 21 بيش از ساير محصولات ارائه شده، قلم‌های قرآنی است.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا)، بازديد‌كنندگان از نمايشگاه بين‌المللی قرآن در سال‌های گذشته هنگام بازديد از اين نمايشگاه با آثار هنری بسيار زيبايی كه دربردارنده مضامين قرآنی بود مواجه می‌شدند.


تابلوفرش، تابلوهای منبت‌كاری ‌شده، تابلوهای خط فلزی، چوبی، تركيبی و ... بخشی از اين آثار هنری بود كه بسياری از غرفه‌های نمايشگاه‌های قرآن را طی سال‌های گذشته به خود اختصاص می‌داد.


اما در بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن، بازديدكنندگان ديگر شاهد حضور فعال چنين غرفه‌هايی در نمايشگاه نيستند. اگر چه حضور پرتعداد اين غرفه‌ها كه بخشی از آنها مثلاً به فروش تابلو فرش‌های مشابه يا تابلوهای پوستی همانند اختصاص داشت، چندان تنوع و زيبايی ايجاد نمی‌كرد و فقط غرفه‌هايی را كه می‌شد در اختيار ساير بخش‌های قرآنی قرار گيرد، به خود اختصاص می‌داد، اما عدم حضور هيچ ‌يك از اين غرفه‌‌ها نيز در نمايشگاه 21 چندان جالب به نظر نمی‌رسد.


معرفی هنر قرآنی به ويژه هنرهای ابداعی در خصوص آيات قرآن نه تنها می‌تواند بخش جالبی از نمايشگاه قرآن محسوب شود، بلكه می‌تواند موجب ارتباط هنرمندان قرآنی با يكديگر و ايجاد امكان تركيب هنرها و ابداع هنرهای جديد شود.


اما در كنار عدم حضور گسترده تابلوفرش‌ها و تابلوهای خط و نقاشی قرآنی، آنچه در نمايشگاه 21 بيش از سال‌های گذشته و با تنوع در شركت توليدكننده (نه در اصل محصول) عرضه شده، قلم‌های قرآنی است.


اين قلم‌ها كه سخت‌افزارهای(قلم‌ها) آن محصول كشور چين و نرم‌افزارها و قرآن‌های مورد استفاده در آن، توليد كشور ايران هستند، به صورت گسترده و در غرفه‌های متعدد ارائه شده است و به نظر می‌رسد افزايش مشتری و خريدار يكی از دلايل افزايش غرفه‌ها و شركت‌های ايرانی عرضه كننده اين محصول باشد.


لازم به ذكر است، يبست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن تا 25 ماه رمضان در مصلی تهران بر پا بوده و از ساعت 17 تا 24 هر روز پذيرای علاقه‌مندان است.

captcha