کد خبر: 1258132
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
حجت‌الاسلام صلاحی

ماه رمضان فرصتی مناسب برای احیای ارزش‌های اسلامی در جامعه است

رئيس اداره تبليغات اسلامی ساوه گفت ماه رمضان بهترين فرصت براي انس با قرآن انس است؛ لذا بايستي زندگي خود را در اين ماه مبارك بر اساس دستورات الهي و سبك ارزش‌هاي اسلامي برنامه‌ريزي کنيم.


گروه فعاليت‌هاي قرآني: رئيس اداره تبليغات اسلامی ساوه گفت: ماه رمضان بهترين فرصت براي انس با قرآن انس است؛ لذا بايستي زندگي خود را در اين ماه مبارك بر اساس دستورات الهي و سبك ارزش‌هاي اسلامي برنامه‌ريزي کنيم.








حجت‌الاسلام حسن صلاحی، رئيس اداره تبليغات اسلامی ساوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مرکزی، گفت: ماه مبارك رمضان ماه نزول قرآن و ماه عبادت و بندگي خداوند است و روزه در اين ماه واجب شده تا بندگان بتوانند از فضيلت اين ماه بهره‌مند و تحصيل تقوي كنند.


وي با اشاره به اينكه رمضان ماه خودسازي، توبه و اصلاح رابطه انسان با خداست، تصريح کرد: قرآن كريم يك معجره الهي است و تا ابد باقي خواهد ماند و امروزه شاهديم كه گرايش به سوي قرآن افزايش يافته است.


رئيس اداره تبليغات اسلامي ساوه بيان كرد: ماه رمضان بهترين فرصت براي انس با قرآن انس است؛ لذا بايستي زندگي خود را در اين ماه مبارك بر اساس دستورات الهي و سبك ارزش‌هاي اسلامي برنامه‌ريزي کنيم.


وي در ادامه از مراسم جزءخواني قرآني همزمان با ماه مبارك رمضان در اين شهرستان خبر داد و افزود: در راستای ترويج فرهنگ ناب‌محمدی و اشاعه آموزه‌های قرآنی مراسم جزءخوانی قرآن كريم در مساجد شهری و روستايی توسط روحانيان و قاريان قرآن كريم هر روز اجرا شده و روزانه يك جرء از آيات الهی تلاوت می‌شود.


اين مقام مسئول در پايان اظهار كرد: اين محافل نوراني با هدف آشنا كردن نسل جوان با آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی ـ قرآنی و پيروی از آموزه‌های قرآنی برگزار می‌شود.

captcha