کد خبر: 1259196
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

كنترل چشم و دوری از محيط‌های فساد انسان را در كنترل گناه كمك می‌كند

رييس تبليغات اسلامی ميناب گفت كنترل چشم و اميال نفساتی و دوری از محيط‌های ناسالم و فساد را انسان را در كنترل گناه كمك می‌كند.


گروه اجتماعی: رييس تبليغات اسلامی ميناب گفت: كنترل چشم و اميال نفساتی و دوری از محيط‌های ناسالم و فساد را انسان را در كنترل گناه كمك می‌كند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجت‌الاسلام محمد بنی‌خزاعی، رييس اداره تبليغات اسلامی ميناب ظهر امروز سه شنبه 25تیرماه در نشست دينی عوامل كنترل گناه در مسجد حضرت رقيه(س) محله نظری ميناب، اظهار كرد: خداباورى، اعتقاد به خدا و يقين داشتن به اين كه انسان در محضر خداست و خدا ناظر بر تمام احوال و درون آدمى است، به انسان كمك مى‏كند نگاه خود را كنترل نمايد.


وی با اشاره به اين جمله امام على(ع) در خصوص نحوه كنترل گناه«اين كه خود را تحت قلمرو سلطان آگاه از همه مسائل بدانى و تسليم او باشى»، گفت: قرين آدمی به هنگام غفلت جز شيطان نيست و خود غفلت هم از ناحيه شيطان است و انسان را به سويی می‌كشاند تا از ياد خدا غافل شود.


رييس تبليغات اسلامی ميناب در ادامه افزود: ذهن و فكر انسان همواره متوجه چيزی است كه به آن عشق می‌ورزد و اينكه ما هميشه در نمازهای خود به ياد ديگر مسائل می‌افتيم به جهت تعلق نفس و عدم آشنايی با محبوب حقيقی است ولی عاشق دلباخته خدا در همه حال به ياد خداست.


بنی خزاعی در بيان اينكه فكر گناه در نيازهای غريزی انسان است، تصريح كرد: اكثر انسان‌ها به در خصوص حوادثی كه در روز بر آن‌ها گذشته فكر می‌كنند و در خواب می‌بينند و اگر انسانی در خواب عمل خلافی را انجام دهد گناه نيست اما بايد بكوشد افكاری كه در خواب بر او غالب شده در بيداری انديشه‌اش را اصلاح كند و فكر گناه را از ذهنش پاك كند.


وی دريچه سعادت را پا گذاشتن بر اميال نفسانی خواند و اضافه كرد: با سعی و مجاهدت فضايل اخلاقی را به نفس سركش خود تحميل كنيد زيرا كه خواهش طبيعی بشر بر شهوات و رذايل اخلاقی است.


رييس تبليغات اسلامی ميناب خاطرنشان كرد: كنترل چشم، گوش، غرايز و اميال نفساتی، ترك مصاحبت با دوستان ناباب و دوری از محيط‌های آلوده و ناسالم را عواملی در كنترل گناه در فرد بيان داشت.

captcha