کد خبر: 1259276
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳

رمضان امسال نمايشگاه قرآن در استان البرز برگزار نمی‌شود

مديركل ارشاد اسلامی البرز از عدم برگزاری نمايشگاه قرآن در رمضان امسال به دليل محدوديت اعتبار خبرداد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل ارشاد اسلامی البرز از عدم برگزاری نمايشگاه قرآن در رمضان امسال به دليل محدوديت اعتبار خبرداد.


مجتبی ابراهيمی، مديركل ارشاد اسلامی البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: طی سال‌های گذشته شاهد برگزاری نمايشگاه بزرگ قرآن و عترت در استان بوديم ولی امسال به دليل كمبود اعتبار و بودجه، قادر به برگزاری اين نمايشگاه نيستيم.


وی افزود: هرچند نمايشگاه قرآن به وسعت سال‌های قبل داير نمی‌شود ولی اين اداره از طرح‌های مؤسسات قرآنی و حتی پيشنهاد برگزاری نمايشگاه‌های قرآنی در سطح شهرستان‌ها حمايت می‌كند.


ابراهيمی خاطرنشان كرد: اين اداره كل در رمضان امسال برنامه‌های متنوعی در نوبت اجرا دارد كه در طول سه دهه رمضان در مناطق مختلف اجرايی می‌شود‌.


مديركل ارشاد اسلامی البرز از برگزاری مسابقه پيامكی زندگی به سبك قرآن به عنوان يكی از اين برنامه‌ها نام برد و افزود: اين مسابقه در سطح مساجد و موسسات قرآنی استان اجرا می‌شود. زمان برگزاری اين مسابقه بعد از نماز مغرب و عشاء است و سؤالات توسط امام جماعت اعلام و يا بر روی بورد مساجد نصب می‌گردد.


وی از اهدای 500 جلد قرآن به موسسات قرآنی به عنوان برنامه های ديگر اين اداره اشاره كرد و گفت: در اين طرح 500 جلد قرآن و كتب دينی به موسساتی كه در زمينه تعداد اين كتب محدوديت داشتند، اهدا شد.


وی ابراز کرد: علاوه بر اين اداره كل ارشاد البرز با همكاری صدا و سيمای استان اقدام به برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن كريم در مصلی كرج نموده كه اجرای اين مراسم توسط قاريان مطرح بين‌المللی و استانی انجام می‌شود.


ابراهيمی در پايان گفت: اين مراسم هر روز بعد از نماز صبح و عصر برگزار شده و ساعت 12 و 15 دقيقه شب از سيمای البرز پخش می شود.

captcha