کد خبر: 1259650
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴

بهره‌گيری از آموزه‌های الهی ـ اسلامی؛ راهکاری برای مقابله با هجمه‌های دشمنان

كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی شهر سنندج ‌گفت با بهره‌گيری از آموزه‌های الهی ـ اسلامی می‌توان در مقابل هجمه‌های فرهنگی و سيگنال‌های جوامع غربی كه از طرق مختلفی مانند شبكه‌های ماهواره‌ای و كتب و مجلات تحريك‌كننده فرستاده می‌شوند، مقاومت كرد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی شهر سنندج ‌گفت: با بهره‌گيری از آموزه‌های الهی ـ اسلامی می‌توان در مقابل هجمه‌های فرهنگی و سيگنال‌های جوامع غربی كه از طرق مختلفی مانند شبكه‌های ماهواره‌ای و كتب و مجلات تحريك‌كننده فرستاده می‌شوند، مقاومت كرد.


نجيم حسينی، كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی شهر سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه کردستان، اظهار كرد: قرآن كريم و آموزه‌های اسلامی برای اداره امور زندگی و علی‌الخصوص تربيت فرزندان سپر و حصار مطمئن و محكمی هستند.


وی افزود: با بهره‌گيری از آموزه‌های الهی و اسلامی می‌توان در مقابل هجمه‌های فرهنگی و سيگنال‌های جوامع غربی كه از طرق مختلفی مانند شبكه‌های ماهواره‌ای و كتب و مجلات تحريك‌كننده فرستاده می‌شوند، مقاومت كرد.


حسينی عنوان كرد: به‌طور قطع روی آوردن و بازگشت مردم به‌سوی قرآن كريم، دستورات الهی و سيره و سنت رسول اكرم‌(ص) بهترين راهكار مقابله با همين هجمه‌ها است.


وی به لزوم مراقبت از فرزندان و آگاهی از دوستان آنها تأكيد و اعلام كرد: بدون ترديد كودكان از اخلاق سوء هم‌نشينان خود متأثر شده و لغزش پيدا می‌كنند.


اين كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی با اشاره به اينكه بايد به رفتارهای فرزندان خود نظارت داشته و اجازه ديدن هر فيلم و عكسی را به آنها نداند، ذكر كرد: والدينی كه فرزندان خود را به حال خود رها كرده تا تصاوير تحريك‌كننده و برنامه‌های مبتذل و مستهجن را با خيالی آسوده ببينند موجبات فساد اخلاقی و بی‌بندو باری آنها را فراهم كرده‌اند.


وی همچنين اهميت دادن به مسئله حجاب را در خانواده‌ها خواستار شد و بيان كرد: والدينی كه به مسئله حجاب اهميت نداده و راه را برای فرزندان خود باز گذاشته تا با ظاهری منخرف‌كننده و عريان از منزل خارج شوند بدون شك آنان را برای زندگی پر از گناه و منكر آماده می‌كنند.


حسينی با اشاره به اينكه آيات و روايات متعددی در رابطه با تربيت صحيح فرزندان در دين اسلام وجود دارد، تصريح كرد: خداوند در آيات 12 تا 19 سوره لقمان به‌طور جامع مسئوليت والدين و مربيان آموزشی را در قبال فرزندان بيان می‌كند.


وی با بيان اينكه متأسفانه امروزه در جوامع اسلامی آن‌طور كه شايسته يك جامعه اسلامی است به تربيت فرزندان توجهی نمی‌شود، خاطر‌نشان كرد: والدين امروزی فرزندان خود را در مراكز آموزشی و ورزشی همچون كلاس‌های زبان انگليسی، موسيقی و ... ثبت نام می‌كنند در حالی‌كه متأسفانه آن‌چنان توجهی به كلاس‌های دينی ـ قرآنی نمی‌شود.


اين كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی در پايان با اشاره به اينكه فرزندان امانت‌های الهی نزد پدر و مادر هستند، يادآور شد: برماست كه از اعتقادات و باورهای فرزندان‌مان نگهبانی كنيم و آنان را از سستی عقيده و دوری از ذات پروردگار برحذر داريم.

captcha