کد خبر: 1260526
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

برگزاری كلاس‌های آموزش صحت نماز در مؤسسه دارتحفيظ القرآن تهران

كلاس‌های آموزش صحت نماز ويژه بانوان در مؤسسه دارتحفيظ القرآن تهران برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش صحت نماز ويژه بانوان در مؤسسه دارتحفيظ القرآن تهران برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مؤسسه دارتحفيظ القرآن تهران در نظر دارد كلاس‌های آموزش صحت نماز را برای بانوان برگزار كند و اين كلاس‌ها فقط طی 10 جلسه در روزهای يكشنبه و چهارشنبه از ساعت 10:30 تا 12 تشكيل می‌شود.


گفتنی است كه مهلت ثبت نام برای شركت در كلاس‌های آموزشی اين دوره تا 16 مردادماه سال‌جاری است و كلاس‌ها به صورت حضوری و مستمر برگزار می‌شود.


از جمله فعاليت‌های اين مؤسسه قرآنی می‌توان به طراحی و اجرای محافل و مجالس انس با قرآن در ماه رمضان و مناسبت‌های خاص اشاره كرد و برگزاری مسابقات مختلف حفظ، قرائت و مفاهيم قرآن با حضور داوران كشوری در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد.


يادآوری می‌شود، علاقه‌مندان برای شركت در كلاس‌های آموزشی اين دوره می‌توانند به مؤسسه دارتحفيظ‌ القرآن تهران واقع در خيابان مجاهدين اسلام، خيابان ايران، پلاك 347 واحد بانوان مراجعه كنند.


خبرنگار: مهناز ناصری

captcha