کد خبر: 1262575
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

اجرای طرح اهدای قرآن به مساجد به همت بنياد قرآن و اهل‌بيت(ع) عصمت و طهارت تهران

طرح اهدای قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح ويژه تمامی مساجد به همت بنياد قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت تهران اجرا می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح اهدای قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح ويژه تمامی مساجد به همت بنياد قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت تهران اجرا می‌شود.


عباسعلی كامرانيان، مدير‌عامل بنياد قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح اهدای قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح به همت بنياد قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت تهران اجرا می‌شود.


كامرانيان در اين رابطه عنوان كرد: اين طرح قرآنی ويژه مساجد است كه از اول ماه رمضان آغاز شده است و همچنان نيز ادامه دارد.


وی همچنين تصريح كرد: اين طرح قرآنی به اين‌صورت اجرا می‌شود كه به نمازگزاران در مساجد و يا عموم مردم قرآن، مفاتيح و نهج‌البلاغه فروخته می‌شود و اين خيرين آن‌ها را به مساجد اهداء می‌كند.


مدير عامل بنياد قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت اظهار كرد: در حال‌حاضر تاكنون 240 قرآن، مفاتيح و نهج‌البلاغه به مساجد اهدا شده است.


كامرانيان در پايان خاطر‌نشان كرد: علاقه‌مندان جهت شركت در اين طرح قرآنی می‌توانند با شماره 33941991 تماس حاصل كنند.

captcha