کد خبر: 1262914
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۰
حجت‌الاسلام رضايی اظهار كرد

دستگيری مستمندان؛ بارزترين ويژگی امام حسن(ع) جهت الگوبرداری سبك زندگی اسلامی

‌ رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس بارزترين ويژگی امام حسن(ع) كه در سبك زندگی ايرانی ـ اسلامی در اين برهه تاريخی كاربرد دارد را كرامت دانست و گفت جامعه امروزی از نظر مالی آسيب‌پذير است و بايد به فقرا، ايتام و مساكين توجه كرد.


گروه اجتماعی:‌ رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس بارزترين ويژگی امام حسن(ع) كه در سبك زندگی ايرانی ـ اسلامی در اين برهه تاريخی كاربرد دارد را كرامت دانست و گفت: جامعه امروزی از نظر مالی آسيب‌پذير است و بايد به فقرا، ايتام و مساكين توجه كرد.


حجت‌‌الاسلام والمسلمين محمد رضايی، رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، ‌گفت: امام حسن(ع) امام مظلومی بود كه زندگی سراسر نورانی داشت و در زمان خود بزرگ‌ترين خدمت را به اسلام، قرآن و جامعه اسلامی كرد.


وی با بيان اينكه ولادت و شهادت اين امام همام در ايامی قرار گرفته كه به مراسم‌های ويژه آن‌ها كمتر پرداخته می‌شود، افزود: ولادت امام حسن(ع) در نيمه رمضان واقع شده و شهادتش با وفات پيامبر عظيم‌الشأن ‌اسلام(ع) تقارن پيدا كرده است و اين‌ها همه نشان‌گر قداست و بزرگی آن حضرت است.


رئيس مركز امور رسيدگی به مساجد فارس ادامه داد: در ايام ولادت اين امام همام به‌دليل اينكه جامعه روزه‌دار است كمتر به جشن و شادی ولادت پرداخته می‌شود و جامعه شيعه در قبال اين كم‌توجهی مسئول است.


حجت‌‌الاسلام رضايی با تصريح اينكه در ايام شهادت اين امام همام چون جامعه اسلامی به مراسم رحلت پيامبر(ص) می‌پردازد به اين مسئله كمتر پرداخته می‌شود، گفت: در هر دو موضوع با برنامه‌ريزی و تدبير می‌توان مراسم بزرگداشت اين حضرت را برگزار كرد.


وی با بيان اينكه حرف زدن در مورد امام حسن(ع) كار آسانی نيست، افزود: هر كس به اندازه وسع و توان خود در اين‌ باره می‌تواند سخن بگويد و تنها معصومين می‌توانند در مورد آن حضرت حق مطلب را ادا كرده و در موردش به‌درستی حرف بزنند.


رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس گفت: امام حسن(ع) هم جمال دارد و هم جلال و مسلمان‌ها فقط بخشی از اين جمال و جلال را می‌توانند ببينند و برای درك اين ويژگی‌ها بايد سعی كنيم به آن حضرت نزديك شويم.


حجت‌‌الاسلام رضايی با بيان اينكه صلح امام حسن(ع) بزرگ‌ترين خدمت به جامعه اسلامی بود، افزود: اين يك حركت بسيار بزرگ بود كه در آن مقطع زمانی بهنرين كار ممكن بود.


رئيس مركز امور رسيدگی به مساجد فارس‌ با ابراز تأسف از اينكه بسياری از بزرگان آن عصر ارزش كار امام را درك نكردند، تصريح كرد: با گذشت زمان اين افراد متوجه حركت بزرگ امام شده و فهميدند كه اين حركت مصلحت دين، قرآن و مسلمان بوده است.


وی ادامه داد: با اين تعلل فرصت برای مسلمانان از دست رفت؛ درست مانند زمان امام حسين(ع) كه توابين در ابتدا با ايشان برای حضور در كربلا بيعت نكردند؛ هر چند بعد از شهادت امام و يارانشان قيام كرده و به شهادت رسيدند اما فرصت حضور در كربلا را از دست دادند.


رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس با بيان اينكه بعضی مواقع تاريخ تكرار می‌شود، تصريح كرد: امروزه نيز بسياری از بزرگان اسلام فرصت‌شناس نيستند.


رئيس مركز امور رسيدگی به مساجد فارس با بيان اينكه مظلوميت امام بسيار زياد بود، ادامه داد: آن امام همام در خانه نيز دشمن داشت و بزرگ‌ترين تهديد جانی برای امام همسر وی بود كه در نهايت امام توسط اين زن كه ارتباطاتی با حاكميت داشت مسموم شده و به شهادت رسيد.


حجت‌‌الاسلام رضايی با بيان اينكه امام حسن(ع) با سكوت و سازش خود دين را حفظ كردند، ابراز كرد: معاويه در آن زمان به‌عنوان استاندار شام، دارای قدرت نظامی زياد و فردی ظاهر‌ساز بود و همين امر مسلمانان را به شك انداخته بود.


وی با اشاره به اينكه اين مظلوميت حد اعلای امام حسن(ع) را می‌رساند، بيان كرد: امام خامنه‌ای نيز به اين نكته اشاره كردند كه بايد در لحظه عمل كرده و وقت‌شناس بود.


رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی فارس افزود: كرامت، بخشش، انفاق و توجه به فقرا و مساكين از جمله ديگر ويژگی‌های بارز امام حسن مجتبی(ع) است.


حجت‌‌الاسلام رضايی بارزترين ويژگی امام حسن(ع) كه در سبك زندگی ايرانی ـ اسلامی در اين برهه تاريخی كاربرد دارد را كرامت ايشان معرفی و خاطرنشان كرد: جامعه امروزی از نظر مالی آسيب‌پذير است و در اين زمان بايد به فقرا، ايتام و مساكين توجه كرد.


رئيس مركز امور رسيدگی به مساجد فارس با تأكيد بر اينكه امام حسن(ع) در بخشندگی و انفاق پيشرو بودند، افزود: در واقع كسی نبود كه چيزی از امام بخواهد و ايشان به وی نه بگويد و بی‌تفاوت باشد.


وی در پايان با اشاره به اينكه انسان در اين ماه طعم گرسنگی و تشنگی را چشيده و با سختی‌ها آشنا می‌شود، بيان كرد: سعی كنيم اين خصلت امام حسن(ع) را عملی كرده و به فقرای فاميل، همسايه و كسانی كه نزديكی بيشتری به ما دارند كمك كنيم.

captcha