کد خبر: 1263691
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸
گرجی عنوان كرد

روز قدس؛ روز رساندن مظلوميت ملّت فلسطين به گوش جهانيان

رئيس ستاد انتفاضه و قدس چهارمحال و بختياری بر ضرورت حضور همه اقشار در راهپيمايی روز قدس امسال تأكيد كرد و گفتروز جهانی قدس بار ديگر فرياد مظلوميت ملّت فلسطين را به گوش جهانيان می‌رساند.


گروه اجتماعی: رئيس ستاد انتفاضه و قدس چهارمحال و بختياری بر ضرورت حضور همه اقشار در راهپيمايی روز قدس امسال تأكيد كرد و گفت:روز جهانی قدس بار ديگر فرياد مظلوميت ملّت فلسطين را به گوش جهانيان می‌رساند.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، علی گرجی، رئيس شورای هماهنگی تبليغات اسلامی استان دوم مردادماه در دومين نشست ستاد انتفاضه و قدس استان با تشكر از توجه خاص نماينده ولی فقيه در استان به مسئله قدس و فلسطين، به ميلاد امام حسن مجتبی(ع) اشاره و اظهار كرد: ميلاد دومين اختر آسمان امامت و ولايت باعث شد حلاوت و شيرينی بندگی خدا در ماه رمضان دوچندان شود.


رئيس ستاد انتفاضه و قدس استان با اشاره به تصميم نابخردانه اتحاديه اروپا در قرار دادن حزب‌الله در ليست گروه های تروريستی، تصريح كرد: همواره دست های كثيف صهيونيسم بين الملل و استكبار خبيث در پشت پرده‌ اينگونه اقدامات به وضوح ديده می‌شود.


گرجی بر ضرورت حضور همه اقشار در راهپيمايی روز قدس امسال تأكيد كرد و افزود: با توجه به نظر سنجی هايی كه از مردم در راهپيمايی روز قدس سال های گذشته صورت گرفت امسال تدابير ويژه ای برای جلب رضايت مردم اتخاذ شده است.


وی روز قدس را روز نمايش عظمت اسلام خواند و خاطرنشان ‌كرد: مردم ولايتمدار استان در راهپيمايی روز جهانی قدس بار ديگر فرياد مظلوميت ملّت فلسطين را به گوش جهانيان می‌رسانند و با زبان روزه و لبيك به ندای رهبر كبير انقلاب حضرت امام خمينی(ره) و نائب برحقش امام خامنه‌ای(مدظله العالی) چون سيلی خروشان به خيابان ها می‌آيند و يكصدا فرياد بر آوردند كه اگر جهانيان چشم خود را بر واقعيتها بسته‌اند و با سكوت خود، مهر تاييدی بر رژيم صهيونيستی می زنند، ولی ما تا پای جان ايستاده ايم و به حمايت خود از قيام ملت مظلوم فلسطين ادامه می دهيم.

captcha