کد خبر: 1265906
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۵

برگزاری 40كلاس قرآن در سلسله

سرپرست اداره تبلبيغات اسلامی شهرستان سلسله از برگزاری بيش از 40كلاس آموزش قرآن در اين شهرستان خبرداد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست اداره تبلبيغات اسلامی شهرستان سلسله از برگزاری بيش از 40كلاس آموزش قرآن در اين شهرستان خبرداد.


حجت‌الاسلام مهدی محمدی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان سلسله در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، از برگزاری بيش از 40كلاس آموزش قرآن در اين شهرستان خبرداد و گفت: به‌منظور ترويج فرهنگ قرآنی در سطح شهرستان سلسله و با هماهنگی به‌عمل آمده 40كلاس قرآنی در رشته‌های مختلف قرآنی در سطح شهرستان در حال برگزاری است.


وی افزود: تعدادی از اين كلاس‌ها از طريق اتحاديه موسسات قرآنی لرستان هماهنگ شده است و مابقی كلاس‌ها به‌صورت آزاد و با هماهنگی اداره تبليغات اسلامی مديريت قرآنی شده است.


captcha