کد خبر: 1266553
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
فرماندار تالش

روز قدس، نمايش خيزش عمومی ملت‌های آزاده عليه ستمگران است

فرماندار تالش با بيان اينكه روز قدس فرياد انزجار مسلمانان عليه ستمگران جبار جهان است، گفت ملت‌های آزاده دنيا با خيزش عمومی، خشم و انزجار خود را از رژيم غاصب صهيونيستی به نمايش خواهند گذاشت.


گروه اجتماعی: فرماندار تالش با بيان اينكه روز قدس فرياد انزجار مسلمانان عليه ستمگران جبار جهان است، گفت: ملت‌های آزاده دنيا با خيزش عمومی، خشم و انزجار خود را از رژيم غاصب صهيونيستی به نمايش خواهند گذاشت.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، كريم شعبانی، فرماندار شهرستان تالش امروز، 9 مردادماه در جلسه ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس كه در سالن اجتماعات فرمانداری تالش برگزار شد، با بيان اينكه فرياد انزجار مسلمانان جهان پس از فرمان تاريخی حضرت امام‌خمينی(ره) بر عليه صهيونيسم اشغالگر صهيونيستی و ستمگران جبار جهان آغاز شد، اظهار كرد: در آخرين جمعه از ماه مبارك رمضان ملت‌های آزاده دنيا با خيزش عمومی، خشم و انزجار خود را از رژيم غاصب صهيونيستی به نمايش خواهند گذاشت.


وی با اشاره به اين مطلب كه به بركت ابتكار و اعلام آخرين جمعه ماه مبارك رمضان، به نام «روز جهانی قدس»، ندای آزادی‌خواهی آزادگان در جهان تلالو يافت، افزود: اين روز بزرگ، راهبرد امام‌خمينی(ره) برای وحدت ملت‌های مسلمان و رهايی قدس شريف از چنگال صهيونيسم اشغالگر است.


فرماندار تالش با تصريح بر اينكه پس از پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی شاهد بوديم كه چگونه رزمندگان حزب‌الله و انتفاضه جرأت پيدا كردند، متذكر شد: امروز تمام دنيا شاهد شكست‏های مكرر رژيم جعلی اسرائيل است؛ اميدواريم روزی فرا برسد كه قدس آزاد شود و ملت واحد فلسطين با تشكيل يك دولت مستقل از آرمان‏های خود دفاع كند.


شعبانی با بيان اين مطلب كه بايد از ارزش‌های انقلاب اسلامی پاسداری كنيم، روز جهانی قدس را يكی از اين ارزش‌ها خواند و اضافه كرد: آزادی قدس از وجود اشغالگران صهيونيست، آرمان اسلام و انقلاب اسلامی است؛ در واقع روز جهانی قدس متعلق به همه ملت‌های آزاده و مسلمان دنياست و همه ساله باشكوه‌تر برگزار خواهد شد.


فرماندار تالش با تاكيد بر اينكه راهپيمايی روز قدس تجديد ميثاق با ارزش‌های انسانی و اسلامی است، ادامه داد: با توجه به حساسيت موضوع، نبايد از مسئله قدس و ملت مظلوم فلسطين غافل شويم و در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان امسال نيز مردم بصير و آگاه همصدا با ملت بزرگ ايران و مسلمانان جهان فرياد مظلوميت فلسطين اشغالی را سرخواهند داد.


وی در بخش پايانی سخنان خود همه روزه‏داران را به حضور گسترده در راهپيمايی اين روز دعوت و با بيان اينكه بايد با شركت در راهپيمايی روز جهانی قدس از رژيم غاصب صهيونيستی و هم‏پيمانان آن اعلام انزجار كنيم، خاطرنشان كرد: راهپيمايی روز جهانی قدس به منظور حمايت از حقوق قانونی ملت مسلمان فلسطين است و مدت ۳۴ سال است كه راهپيمايی روز جهانی قدس با شكوه ويژه‌ای برگزار می‌شود.

captcha