کد خبر: 1267139
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹
استاندار مركزي

روز قدس مصداق باروری ايده متفكرانه نظام اسلامی مقابل ظلم است

روز قدس مصداق باروری ايده متفكرانه نظام اسلامی در مقابل ظلم و روز ايستادگی ملت اسلامی در مقابل رژيم استكباری است.


گروه سياسی: روز قدس مصداق باروری ايده متفكرانه نظام اسلامی در مقابل ظلم و روز ايستادگی ملت اسلامی در مقابل رژيم استكباری است.







شعبانی‌فرد، استاندار مركزی

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، علی‌اكبر شعبانی‌فرد، استاندار مركزی، روز گذشته، 11 مردادماه در سخنرانی پيش از خطبه‌های عبادی ـ سياسی آخرين نماز جمعه ماه مبارك رمضان و روز قدس در مصلای بيت‌المقدس اراك از حضور گسترده مردم در راهپيمايی روز قدس تقدير كرد و گفت: روز قدس مصداق باروری ايده متفكرانه نظام اسلامی در مقابل ظلم و روز ايستادگی ملت اسلامی در مقابل رژيم استكباری است.


وی با بيان اينكه روز قدس روز دفاع از مظلوميت فلسطين و روز اعلام انزجار از صهيونيسم جهانی است، بيان كرد: در سال‌های اخير رژيم صهيونيستی و استكبار جهانی از موج بيداری اسلامی كه در منطقه به بركت انقلاب و اسلام حاكم شده به شدت می‌هراسد و مقاومت امت‌های اسلامی او را به وحشت انداخته است.


شعبانی‌فرد اظهار كرد: شيعه عامل مقاومت است و امروز حزب‌الله لبنان به بركت انقلاب اسلامی ايران و روحيه اميد، رژيم صهيونيستی و استكبار جهانی را علی‌رغم برتری‌های نظامی در جنگ 33 روزه در سرزمين‌های خود زمين‌گير كرده است.


استاندار مركزی در ادامه با بيان اينكه اسرائيل امروز به‌دنبال عاملی است تا بتواند قدرت حرب‌الله را مهار كند، ادامه داد: جامعه اروپا حزب‌الله لبنان را در ليست گروه‌های تروريستی قرار داده است و اين در حالی است كه آنها به‌دنبال رسيدن به هدف و دفاع از مظلوميت در برابر متجاوزان هستند و آمريكا و اسرائيل با اين همه جنايت و به خاك وخون كشيدن مسلمانان و شيعيان در اين ليست جايی ندارد.


وی بيان كرد: رژيم صهصونيستی امروز سلفی‌ها و تكفيری‌های معاند را به جان شيعيان انداخته تا با ايجاد تفرقه بين شيعه و سنتی بتواند به جنانات خود ادامه داده و بر اين كشورها سلطه يابد و اين‌ها همه از اهداف ساخته و پرداخته شده آمريكا و اسرائيل است كه از يك طرف طرح سازش را مطرح می‌كنند و از طرف ديگر سلاح‌های كشتار جمعی به سلفی‌ها می‌فروشند.


شعبانی‌فرد با اشاره به وجود دو تفكر سازش و مقاومت در فلسطين امروزی، خاطرنشان كرد: از سال 2002 با شروع انتفاضه فلسطين و پس از جنگ 22 روزه و 33 روزه حزب‌الله لبنان، اسرائيلی‌ها متوجه شدند كه نمی‌توانند در مقابل مقاومت جوانان غزه و فلسطين ايستادگی كنند و به فكر اين انديشه افتادند كه تنها راه برون‌رفت از اين جبهه مقاومت ايجاد اختلاف و شيعه‌كشی است.


وی ادامه داد: بنا بر اين به‌واسطه اين تفكر، سلفی‌ها و تكفيری‌ها را با پول‌های عربستان و فروش اسلحه مسلح كردند و به جنگ با شيعيان و مسلمانان انداختند.


شعباني‌فرد تأكيد كرد: اكنون با توجه به شرايط حاكم در منطقه، روز قدس از اهميت و حساسيت بالايی برخوردارست و جهان اسلام و بيداری اسلامی يك تهديد جدی بر عليه دشمنان محسوب می‌شود؛ لذا امت‌های اسلامی با وحدت و اتحاد خود می‌توانند فلسطين و قدس شريف را از چنگال غده سرطانی اسرائيل نجات دهند.


استاندار مركزي در پايان ضمن تقدير از حضور مردم در راهپيمايی روز قدس، اظهاركرد: روز قدس روز مبارزه حق عليه باطل، روز اسلام، شهدا و روز مبارزه‌های گسترده بر عليه صهيونيسم جهانی است.

captcha