کد خبر: 1267357
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی كردستان

جهاد دانشگاهی با همت و روحيه جهادی دستاوردهای خود را به‌ثمر نشاند

ظرفيت‌های ناب جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف علمی ـ پژوهشی توانست در اين راه كشور را ياری كند و دستاوردهای خود را كه طی ساليان دراز كه به عمر انقلاب می‌گذرد و با همت و روحيه جهادی به‌ثمر نشسته بود را در خدمت انقلاب نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌كار گيرد.


گروه اجتماعی: ظرفيت‌های ناب جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف علمی ـ پژوهشی توانست در اين راه كشور را ياری كند و دستاوردهای خود را كه طی ساليان دراز كه به عمر انقلاب می‌گذرد و با همت و روحيه جهادی به‌ثمر نشسته بود را در خدمت انقلاب نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌كار گيرد.


مجيد آوج، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد كردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: سال 92 به‌عنوان سال حماسه سياسی ـ اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) نام گرفت، اين در حالی بود كه از يك‌سو فضای كشور در آستانه انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوری و چهارمين دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار گرفته بود و از سوی ديگر شرايط اقتصادی كشور تحت‌الشعاع تحريم‌ها و تهديدهای دشمنان نظام قرار گرفته بود.


وی افزود: هوشمندی و درايت رهبر معظم انقلاب موجب اين امر شد كه همه مردم و مسئولان با تمام توان در جهت تحقق اين راهبرد كه از هر حيث از حساسيت بسياری برخوردار بوده قدم بردارند.


آوج افزود: اين امر موجب شد كه شاهد حضور حماسی مردم در انتخابات 92 بوديم و دشمنان از اين شور و نشاط مردم كه همراه با‌ بصيرت و آگاهی بود، انگشت به دهان مانده بودند و از لحاظ اقتصادی هم عليرغم تحريم‌های دشمنان كه به آن گمان بودند كه می‌تواند فلج‌كننده باشد، ديديم كه فرزندان اين مرز و بوم چگونه با همت جهادی و اتكا به دانش و توليد بومی اين تحريم‌ها را دور زده و در بسياری از موارد وابستگی كشور را از واردات اجناس خارجی مصون داشتند.


وی اعلام كرد: ظرفيت‌های ناب جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف علمی ـ پژوهشی توانست در اين راه كشور را ياری كند و دستاوردهای خود را كه طی ساليان دراز كه به عمر انقلاب می‌گذرد و با همت و روحيه جهادی به‌ثمر نشسته بود را در خدمت انقلاب نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌كار گيرد.


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد كردستان بيان كرد: اين فرزندان انقلاب با بهره‌گيری از توان فرهنگی و رسانه‌ای خود توانستند زمينه‌ساز حضور پرشور و ايجاد فضای با نشاط در انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا باشند.


وی ادامه داد: در اين راه با انعكاس نظرات، ديدگاه‌ها و مصاحبه‌های مسئولان، اساتيد و كارشناسان و اخبار مختلف مربوط به انتخابات و همچنين برگزاری نشست‌ها و ميزگردهای تخصصی، تشكيل كارگروه‌های ويژه انتخابات و انجام طرح‌های افكارسنجی توانست زمينه‌ساز اين حماسه تاريخی باشد.


آوج اعلام كرد: همانطور كه اين نهاد انقلابی در دولت‌های نهم و دهم همواره همراه با برنامه‌های دولت و دستگاه‌های اجرايی‌ و فرهنگی و دانشگاه‌ها بود می‌تواند بيش از پيش و با عزم جدی خويش در راه خدمت‌رسانی به رئيس جمهور منتخب و دولت جديد پيشگام باشد و در اين راه فعاليت‌های علمی و پژوهشی، آموزشی و اشتغال را به‌كار گيرد و همچنين برنامه‌ها و فعاليت‌های فرهنگی، قرآنی و رسانه‌ای خود را توسعه دهد.


وی ادامه داد: جايگاه و مأموريت اين نهاد علمی و فرهنگی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران همواره مورد دغدغه و مطالبه پيشكسوتان و مسئولان دلسوز جهاد دانشگاهی بوده است كه بعد از دوران پرفراز و نشيب خود را در اوايل انقلاب و دفاع مقدس هم اكنون در چه جايگاهی قرار دارد و چگونه می‌تواند با استفاده از نيروهای متخصص و متعهد خود در جامعه به‌ويژه بين دانشگاهيان تأثيرگذار باشد.


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد كردستان بيان كرد: لازم است فراموش نكنيم كه فعاليت‌های جهاد دانشگاهی همواره مورد لطف مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) قرار گرفته است.


وی با اشاره به اينكه جهاد دانشگاهی با پرورش نيروهای متخصص پاسخگوی نياز كشور باشد، افزود: ظرفيت‌های ناب علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی می‌تواند در خدمت دولت جديد باشد.


آوج يادآور شد: اميد است كه با حمايت‌ها و پشتيبانی‌های رئيس جمهور منتخب و همراهی مديران دستگاه‌های اجرايی در استان‌ها به‌ويژه استانداران و فرمانداران شاهد رشد و شكوفايی اين نهاد مقدس باشيم.

captcha