کد خبر: 1267848
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

برگزاری طرح «با قرآن در رمضان» در شاهرود

كارشناس علوم قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان سمنان از برگزاری طرح قرآنی «با قرآن در رمضان» در شهرستان شاهرود خبر داد و گفت ترويج و تقويت فرهنگ قرآنی مهمترين هدف برگزاری محافل انس با قرآن است.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس علوم قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان سمنان از برگزاری طرح قرآنی «با قرآن در رمضان» در شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: ترويج و تقويت فرهنگ قرآنی مهمترين هدف برگزاری محافل انس با قرآن است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، رضا سبزواری، كارشناس علوم قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان سمنان 13 مردادماه در سالن جلسات اين اداره كل با اعلام اين خبر اظهار كرد: اين طرح باهمت و تلاش اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان از ابتدای ماه مبارك رمضان همه روزه ماه مبارك رمضان در سالن «كانون ملی شهيد بهشتی» بعد از افطار با قرائت يك جزء قرآن كريم توسط قاريان ممتاز در حال برگزاری است و همه ساله در استان سمنان برگزار می‌شود.


وی با اشاره به موسسه معراج نورالقرآن شاهرود به‌عنوان مجری طرح، گفت: تفسير آيات منتخب، ترويج سبك زندگی قرآنی، اجرای مسابقه، اهدای جوايز و برنامه‌های متنوع قرآنی از ديگر برنامه‌های اين طرح است.


وی با تأكيد بر اينكه همزمان با اين طرح كلاس‌های مختلف برای فرزندان شركت‌كنندگان در محافل قرآنی برگزار می‌شود، افزود: ترويج و تقويت فرهنگ قرآنی مهمترين هدف برگزاری اين محافل است كه بايد به آن توجه ويژه شود.


وی گفت: امروز آموزش قرآن به عنوان پيام روشن الهی در سطوح مختلف تبليغات اسلامی برجسته است و قرآن كلام الهی است و انسان همواره با تلاوت قرآن به شادابی می‌رسد و بايد نسبت به اشاعه آموزه‌های آن در جامعه تلاش شود.

captcha