کد خبر: 1267907
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶

برگزاری كلاس آموزش قرآن در مساجد لنده

كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی لنده گفت در راستای ترويج فرهنگ عمومی قرآن، اين اداره با برگزاری طرح آموزش عمومی قرآن كريم، 9 كلاس آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در سطح مساجد استان راه‌اندازی كرده است.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی لنده گفت: در راستای ترويج فرهنگ عمومی قرآن، اين اداره با برگزاری طرح آموزش عمومی قرآن كريم، 9 كلاس آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در سطح مساجد استان راه‌اندازی كرده است.








مهدی فتاحی‌پور، كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی لنده درگفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: قرآن كريم در ماه مبارك رمضان نازل شده و تلاوت آيات آن در اين ماه فضيلت بسياری دارد، در روايات اسلامی، از ماه رمضان به‌عنوان بهار قرآن ياد شده است؛ چنان‏‌كه حضرت امام باقر(ع) می‏‌فرمايد؛ هر چيزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.


وی اظهار كرد: ماه مبارك رمضان هم‌چنين يكی از فرصت‌های درخشان برای جذب جوانان و ديگر اقشار جامعه به‌سوی قرآن است و بهترين راه برای علاقه‌مند كردن جوانان، برگزاری محافل انس با قرآن، مسابقات قرآن، ختم‌های روزانه قرآن و كلاس‌ها و دوره‌های قرآن‌آموزی است كه بحمدالله با همت مسئولان قرآنی روز به روز در ايران اسلامی در حال گسترش است.


كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی لنده بيان كرد: در راستای ترويج فرهنگ عمومی قرآن، اداره تبليغات اسلامی لنده با برگزاری طرح آموزش عمومی قرآن كريم، 9 كلاس آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در سطح مساجد و مكان‌های مذهبی راه‌اندازی كرده است


فتاحی‌پور ابراز كرد: در پايان دوره با برگزاری آزمون از طرف سازمان دارالقرآن كهگيلويه و بويراحمد برای شركت‌كنندگان در اين دوره‌ها گواهی آموزش صادر می‌شود.


وی خاطرنشان كرد: مؤمن و مسلمان بايد در حال فراگيری قرآن و يا در حال آموختن قرآن به ديگران باشد و انسان اگر در جوانی و نوجوانی مأنوس با قرآن باشد عمرش سراسر با بركت و نورانی می‌شود.


كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی لنده تصريح كرد: ماه رمضان ماه بهار قرآن و نزول رحمت الهی است كه در آن راه صدساله را می‌توان يك‌شبه طی كرد.

captcha