کد خبر: 1269141
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

همايش فرهنگی ـ تربيتی بسيج شهرستان مهاجران برگزار شد

همايش فرهنگی ـ تربيتی بسيج شهرستان مهاجران دوشنبه، 14 مردادماه با حضور امام جمعه مهاجران و فرمانده بسيج اين شهرستان پيرامون ازدواج برگزار شد.


گروه اجتماعی: همايش فرهنگی ـ تربيتی بسيج شهرستان مهاجران دوشنبه، 14 مردادماه با حضور امام جمعه مهاجران و فرمانده بسيج اين شهرستان پيرامون ازدواج برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام مهدی سلطانی‌نيا، امام جمعه مهاجران دوشنبه، 14 مردادماه در همايش فرهنگی ـ تربيتی بسيج مهاجران گفت: در مباحث فرهنگی و تربيتی همه با احساس مسئوليت و در حد توان خود اقدام نمايند و منتظر ابلاغيه و دستور ادارت فرهنگی نباشند و در بحث ازدواج بايد جوانان دو پارامتر سادگی و به موقع بودن ازدواج را در نظر داشته باشند تا بتوانند در زندگی خود موفق شوند.


وی در ادامه ابراز كرد: حركت امام حسين(ع) نيز خود يك حركت فرهنگی و تربيتی بود كه بيش از چهار ده قرن است كه انسان‌ها از اين قيام فرهنگی در زندگی خود بهره برده‌اند.


مصطفی رضايی، فرمانده بسيج شهرستان مهاجران نيز در اين همايش گفت: همايش فرهنگی ـ تربيتی بسيج مهاجران در قالب هيئت‌های امر به معروف و نهی از منكر پايه‌ريزی شده است و اين هيئت‌ها در خصوص تذكر لسانی برگزار می‌شود كه متشكل از اعضای شورای پايگاه بسيج‌، متنفذين و تأثيرگذاران و مسئولين محلی شكل گرفته است.


رضايی اظهار كرد: يكی از معضلات اجتماعی ازدواج دير هنگام است تمامی اين هيئت‌های به صورت متمركز برروی ازدواج زود هنگام در بين دختران و تفاوت سنی زياد زوجين در مهاجران مشغول فعاليت هستند.


‌فرمانده بسيج شهرستان مهاجران بيان كرد: هدف از برگزاری اين همايش توجه دادن مسئولان و بسيجيان در خصوص تلاش در جهت كمك به جوانان و خانواده‌ها و در راستای اجرای ازدواج‌ ساده، به‌هنگام و تغيير نگرش‌ و سنت‌های غلط است.

captcha