کد خبر: 1269408
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵

جهاد‌ دانشگاهی، اعتماد جامعه در عملياتی‌ساختن آموزش‌ها را جلب كرده است

رئيس دانشگاه پيام‌ نور آبدانان با بيان اينكه جهاد دانشگاهی اعتماد به عملياتی شدن آموزش و يادگيری را در بين مردم ايجاد كرده است، اظهار كرد اين می‌تواند خلأ بين دانشگاه و آنچه مردم انتظار عملی شدن آن را دارند، پركند.


گروه اجتماعی: رئيس دانشگاه پيام‌ نور آبدانان با بيان اينكه جهاد دانشگاهی اعتماد به عملياتی شدن آموزش و يادگيری را در بين مردم ايجاد كرده است، اظهار كرد: اين می‌تواند خلأ بين دانشگاه و آنچه مردم انتظار عملی شدن آن را دارند، پركند.


داريوش رحمتی، رئيس دانشگاه پيام ‌نور آبدانان در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، اظهار كرد: جهاد دانشگاهی اعتماد به عملياتی شدن آموزش و يادگيری را در بين مردم ايجاد كرده است و اين می‌تواند خلأ بين دانشگاه و آنچه مردم انتظار عملی‌شدن آن را دارند، پركند.


وی با اشاره به راه‌اندازی دفتر جهاد دانشگاهی در اين شهرستان، گفت: راه‌اندازی كارگاه‌هايی برای شناخت و پرورش نخبگان شهرستان در اين نهاد می‌تواند به شناخت بيشتر نخبگان كمك كند.


رئيس دانشگاه پيام نور آبدانان با بيان اينكه در اين دانشگاه در زمينه بحث هدايت شغلی هيچگونه اقدامی انجام نگرفته است، ادامه داد: با همكاری جهاد دانشگاهی اين مهم قابل انجام است.


این مسئول با اشاره به اينكه اين دانشگاه با ظرفيت آموزش حدود 1600 دانشجو قطعاً با تعامل بالايی در زمينه‌های گوناگون خصوصاً ايجاد كانون‌های علمی و فرهنگی با جهاد دانشگاهی همكاری خواهد كرد، گفت: انتظار می‌رود جهاد دانشگاهی با توجه به رسالت و كارنامه درخشان خود برنامه‌های عملياتی خود را بيش از پيش در سطح شهرستان‌ها ادامه دهد.

captcha