کد خبر: 1270105
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰

عيد فطر روز تثبيت ذخاير نفسانی كسب شده در ماه رمضان است

مدرس حوزه علميه گلستان عنوان كرد عيد فطر روز تثبيت ذخاير نفسانی كسب شده در ماه رمضان و روز تنفيذ قدرت اجرايی روزه داران برای يك سال ديگر است.


گروه اجتماعی: مدرس حوزه علميه گلستان عنوان كرد: عيد فطر روز تثبيت ذخاير نفسانی كسب شده در ماه رمضان و روز تنفيذ قدرت اجرايی روزه داران برای يك سال ديگر است.








حجت الاسلام والمسلمين نورالله ولی‌نژاد، مدرس حوزه علميه گلستان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: حالات معنوی روزه‌داران در عيد فطر توام با خوشحالی و پس از تحمل رنج و صبر و دوری كردن از تعلقات مادی، ارتباط با خالق و كسب رضايت خداوند، با اقامه نماز عيد فطر به نقطه اوج خود می‌رسد و اين مزد روزه‌داران در اين روز مبارك است.


وی افزود: مسلمانان بايد اين حالت معنوی كه بدست آوردند و در جرگه هدايت يافتگان و شاكران فطر قرار گرفته‌اند را قدر بدانند و با فاصله گرفتن از گناهان و در نهايت وحدت و مودت در كنار هم با آرامش زندگی كنند و از اختلافات بپرهيزند.


مدير كل تبليغات اسلامی استان گلستان بيان كرد: عيد فطر قبل از پايان می‌تواند آغاز يك حركت و تلاش باشد چرا كه عيد فطر كمك می‌كند كه توشه‌هايی كه در ماه رمضان جمع‌آوری كرده‌ايم را در طول سال به كار ببريم.


حجت الاسلام ولی‌نژاد با اشاره به حديثی از امام علی‌(ع) اظهار داشت: فطر برای كسی می‌تواند عيد باشد كه خداوند نماز و روزه او را قبول كرده است.


اين استاد حوزه افزود: مسلمانان بايد با دوری كردن از گناه هر روز خود را عيد بگيرند زيرا هر روز كه در آن گناه نباشد آن روز عيد است.


وی خاطرنشان كرد: عيد فطر دارای آداب و مراسم ويژه‌ای است و در اين روز مسلمانان با ظاهری آراسته و پاك در نماز عيد فطر شركت می‌كنند و خداوند را به خاطر وجود نعمت‌های بسيار هم‌چون ماه مبارك رمضان شكرگزاری می‌كنند.


حجت الاسلام ولی نژاد ادامه داد: از جمله آداب و رسومی كه در اين عيد بسيار بر آن تاكيد شده است، بازديد اقوام و آشنايان، دادن فطريه به مستحقان و خواندن نماز عيد فطر است كه دارای ابعاد فردی و اجتماعی فراوانی است.

captcha