کد خبر: 1271844
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
احمدی بيغش

حفظ منافع مردم با هدف كسب رضای خدا، مبنای خدمت در جامعه اسلامی است

استاندار خراسان شمالی انجام كار برای حفظ منافع مردم با هدف كسب رضای خداوند را برخاسته از اعتقادات و ارزش‌های دينی دانست و گفت اصل خدمت در جامعه اسلامی بر همين مبنا استوار است.


گروه سياسی: استاندار خراسان شمالی انجام كار برای حفظ منافع مردم با هدف كسب رضای خداوند را برخاسته از اعتقادات و ارزش‌های دينی دانست و گفت: اصل خدمت در جامعه اسلامی بر همين مبنا استوار است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، محمود احمدی بيغش، استاندار خراسان شمالی، در نشستی با كاركنان استانداری، اظهار كرد: مردم ما با عملكرد خود ثابت كرده‌اند كه تابع نظام اسلامی و سياست‌های دولت برخاسته از آن هستند.


وی با اشاره به برگزاری انتخابات 24 خرداد سال جاری افزود: جابجايی قدرت در اوج اقتدار و حماسه سياسی به وقوع پيوست. پس از ارائه حكم تنفيذ از سوی مقام معظم رهبری به رئيس جمهور منتخب و گرفتن رأی اعتماد وزرا از مجلس، همه مردم و مسئولان مكلف به همكاری و همراهی با آن‌ها هستند.


مقام عالی دولت در خراسان شمالی گفت: يقين داريم هر پيشرفتی كه در اين استان حاصل شده است نتيجه زحمات و تلاش تمامی مديران، كاركنان و همراهی مردم فهيم استان است.


احمدی بيغش در بخش ديگری از سخنان خود، انجام كار برای حفظ منافع مردم با هدف كسب رضای خداوند را برخاسته از اعتقادات و ارزش‌های دينی دانست و گفت: اصل خدمت درجامعه اسلامی بر همين مبنا استوار است.


وی با اشاره به اينكه سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی مملو از بركات معنوی و مادی برای استان بود، اظهار كرد: اين واقعه تاريخی يك موقعيت خاص به‌ويژه در زمينه فرهنگی برای اين خطه از ميهن اسلامی خلق كرد، از اين رو پاسداری از اين رويداد بزرگ و شكل حماسی آن وظيفه اساسی مسئولان و آحاد مردم است.

captcha