کد خبر: 1272093
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۳
محمدرضا پورمعين عنوان كرد

انتخاب معاونی با درايت؛ مهم‌ترين انتظار جامعه قرآنی از وزير ارشاد

رئيس جمعيت قرآنی استان تهران انتخاب شخصی با درايت و با انگيزه را به عنوان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مهم‌ترين انتظار جامعه قرآنی از وزير اين وزارتخانه در دولت يازدهم دانست.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس جمعيت قرآنی استان تهران انتخاب شخصی با درايت و با انگيزه را به عنوان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مهم‌ترين انتظار جامعه قرآنی از وزير اين وزارتخانه در دولت يازدهم دانست.


محمدرضا پورمعين، رئيس جمعيت قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا)، درباره انتظارات جامعه قرآنی استان تهران از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت يازدهم اظهار كرد: كسی كه در مسند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از گذشت سی و دو سال از پيروزی انقلاب اسلامی می‌نشيند، بايد نسبت به ارزش‌ها و آن چيزی كه مردم به خاطر آن انقلاب كردند تلاش مضاعفی داشته باشد.


وی ادامه داد: با سبكی نوين و روش‌های به‌روز و از طريق قانون به صورت جامع و فراگير وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی آينده بايد از اين ارزش حراست كند. برنامه‌های قرآنی نيز از اين قاعده مستثنی نيست و آن چيزی كه در اولويت وزير بايد قرار گيرد، منصوب كردن مسئولی با درايت و انگيزه‌های بالا برای خدمت به قرآن كريم است.


پورمعين اضافه كرد: از طرفی واگذاركردن كارهای تصدی‌گری به مردم و به ويژه موسسات فعال قرآنی و اشخاص حقيقی كه توانايی انجام وظايف محوله را به خوبی دارا هستند و همچنين ايجاد خلاقيت‌های ماندگار برای احياء و ابقای برنامه‌های قرآنی در جامعه امروزی از ديگر برنامه‌های وزير می‌تواند باشد.


وی گفت: استفاده از ابزارهای جديد، حمايت‌های مادی و معنوی از موسسات به صورت عملی و نه شعارگونه از ديگر اولويت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمينه‌های قرآنی می‌تواند قرار گيرد. از اين رو با تاسيس معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم انتظار می‌رود كه اين معاونت تقويت شود.


رئيس جمعيت قرآنی استان تهران گفت: بخش‌های صدور مجوز، تسريع در حمايت‌های مالی، هم‌فكری‌ها و انعقاد تفاهم‌نامه‌ها با صدا و سيما، پيگيری جدی بحث تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم كه مقام معظم رهبری در طی اين چند سال بر آن تاكيد داشتند، بررسی علل موفقيت‌ها و عدم موفقيت‌ها و ... از ديگر موارد اولويت‌دار است.


وی تصريح كرد: بنده به عنوان رئيس جمعيت قرآنی استان تهران و به عنوان يكی‌از خادمان قرآن كريم آمادگی اين جمعيت را برای همكاری با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت يازدهم اعلام می‌كنم.

captcha