استاندار گيلان با بيان اينكه آزادی هايی كه امروز غرب پيش روی بشر گذاشته يك نوع آزادی حيوانی در قالب انسانی است، گفت تنها راه نجات و برونرفت از گمراهی تمسك جستن به قرآن كريم و اهل بيت(ع) و انجام فرامين آن است.
گروه اجتماعی: استاندار گيلان با بيان اينكه آزادی هايی كه امروز غرب پيش روی بشر گذاشته يك نوع آزادی حيوانی در قالب انسانی است، گفت: تنها راه نجات و برونرفت از گمراهی تمسك جستن به قرآن كريم و اهل بيت(ع) و انجام فرامين آن است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، كيهان هاشم نيا، استاندار گيلان روز گذشته، 21مردادماه در ديدار با مدير و كاركنان اداره كل اوقاف و امور خيريه استان، با اشاره به اهميت وقف و توجه به آن، اظهار كرد: بعضی از مناسك راه خدا را نشان می دهند و وقف يكی از آن هاست و اگر به آن بی توجهی شود خيانت در مبدا و مقصد آن است.
وی با اشاره به كارهای فرهنگی و عملكرد بسيار خوب اوقاف در اين زمينه، افزود: اين آزادی هايی كه امروز غرب پيش روی بشر گذاشته يك نوع آزادی حيوانی در قالب انسانی است و تنها راه نجات و برونرفت از گمراهی تمسك جستن به قرآن كريم و اهل بيت(ع) و انجام فرامين آن است.
استاندار گيلان با اشاره به اينكه مردم به اوقاف اعتماد دارند و بايد برای نگه داشتن اين اعتماد كوشا بود، تصريح كرد: اگر خدای ناكرده اتفاقی بيفتد كه مردم اعتماد خود را نسبت به اوقاف و وقف از دست دهند نه تنها جزای اخروی، بلكه جزای دنيوی نيز شامل كسانی كه در اين راه كم كاری كرده اند می شود.
هاشم نيا با اشاره به اينكه نگاه بعضی ها به اوقاف اين است كه اين نهاد، يك سازمان متمول و پولدار است و بايد در هر زمينه ای كمك كند، ادامه داد: بايد تلاش كنيم كه اين موضوع برای آنها روشن شود كه درآمد موقوفه ها حساب و كتاب و راه های شرعی خود را دارد و درآمد اين ها بايد برابر اجرای نيات واقف عمل شود.
وی به بودجه محدود استانداری در بخش فرهنگی اشاره كرد و يادآور شد: بعضی از ادارات شايد بيش از حد خود از اين اعتبارات مطالبه می كنند و اين باعث می شود اداراتی مثل اوقاف مغفول و مظلوم واقع شوند پس بايد اين اداره نيز كميته های مخصوص مطالبات اين بخش را سريع فعال كند تا بتواند به حق خود در اين بخش برسد.
استاندار گيلان در ادامه عنوان كرد: تغيير بايد در بيرون احساس شود و تغيير در اوقاف احساس شده است، يعنی ما نبايد از خوب بودن خودمان بگوييم بلكه عملكرد ما را مردم می سنجند و آن ها هستند كه تاييد می كنند .
وی به رتبه بالای اوقاف استان گيلان در كشور اشاره و خاطرنشان كرد: اين رتبه نشاندهنده ديده شدن اين حقيقت است كه اين اداره با عملكرد مثبت خود و انجام وظايف شرعی و قانونی، حائز اين رتبه خوب در كشور شده است.