کد خبر: 1273979
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱

قضاوت 9 داور بين‌المللی و كشوری در مسابقات ملی قرآن خانواده‌های شاهد و ايثارگر

رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن خانواده‌های شاهد و ايثارگر سراسر كشور در مشهد، ابراز كرد 9 داور كشوری و بين‌المللی کار قضاوت در این دوره از مسابقات را برعهده دارند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن خانواده‌های شاهد و ايثارگر سراسر كشور در مشهد، ابراز كرد: 9 داور كشوری و بين‌المللی کار قضاوت در این دوره از مسابقات را برعهده دارند.


حجت‌الاسلام والمسلمين علی خليل‌ارجمندی، رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن خانواده‌های شاهد و ايثار گر سراسر كشور در مشهد، ابراز كرد: 9 داور كشوری و بين‌المللی کار قضاوت در این دوره از مسابقات را برعهده دارند.


وی با اعلام اسامی داوران بخش مسابقات ايثارگران و فرزندان پسر دانش‌آموز و دانشجوی شاهد و ايثارگر سراسر كشور، گفت: جواد مسگرانی در رشته لحن، حميد هروی در رشته صوت، مهدی قره‌شيخ لو در رشته تجويد، حسن حكيم‌باشی، وحيد مجتهدزاده در رشته تجويد، محمدكاظم حسن‌زاده در رشته صوت، مهدی حسنی، حسن ربيعيان و محمدكاظم گرامی از جمله داوران سازمان دارالقرآن‌الكريم هستند كه امر داوری اين دوره از مسابقات را بر عهده دارند.


خليل‌ارجمندی با بيان اينكه مرحله شهرستانی اين مسابقات بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شده است، ابراز كرد: منتخبان مرحله استانی به اين مسابقات كه در دو مرحله آقايان و بانوان برگزار می‌شود، راه يافته اند، كه بخش ايثارگران و فرزندان پسر از 26 مردادماه با برپايی مراسم افتتاحيه در هتل بزرگ مشهد طرقبه اين شهر آغاز شده و تا روز دوشنبه، 28 مردادماه ادامه دارد.


رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران كل كشور ادامه داد: در بخش آقایان ايثارگر و فرزندان پسر تعداد 300 نفر شركت كرده‌اند كه اين متسابقان از روز 25 مردادماه در مشهد پذيرش شده و در روزهای 26 و 27 مردادماه در رشته‌های تفسير، قرائت، مفاهيم، حفظ سوره «بقره»، حفظ 5، 10، 15، 20 جزء و كل قرآن با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.


خليل‌ارجمندی با اشاره به اينكه در رشته حفظ سوره بقره تعداد چهار نفر ايثارگر، چهار نفر از مقطع متوسطه و دو نفر از دانشجويان خانواده‌های شاهد و ايثارگر شركت كرده‌اند، اظهار كرد: در رشته تفسير تعداد 27 نفر ايثارگر و 20 نفر دانشجو، رشته قرائت 17 ايثارگر، 21 دانش‌آموز مقطع متوسطه و 21 دانشجو، در رشته مفاهيم 34 نفر از ايثارگران، 29 نفر از مقطع متوسطه و 28 نفر دانشجو حضور دارند.


به گفته رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران در رشته‌های حفظ 5، 10، 15، 20 جزء و كل قرآن كريم اين مسابقات به ترتيب 26، 23، 16، 9 و 12 نفر از ايثارگران، دانش‌آموزان مقطع متوسطه و دانشجويان رقابت می‌کنند.


وی با بيان اينكه از روز 26 مردادماه و بعد از مراسم افتتاحيه مسابقات در بخش برادران آغاز شده است، عنوان كرد: بلافاصله بعد از مراسم افتتاحيه مسابقات رشته حفظ آغاز شد كه برخی از رشته‌های آن در روز 27 مردادماه ادامه می‌يابد و مسابقه رشته‌های مفاهيم و تفسير هم به شكل كتبی در بعدازظهر 26 مردادماه انجام شد.


رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران كل كشور تصريح كرد: مراسم اختتاميه بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن كريم خانواده‌های شاهد و ايثارگر سراسر كشور در بخش ايثارگران و فرزندان پسر دانش‌آموز و دانشجو صبح دوشنبه، 28 مردادماه ساعت 8 الی 10 در هتل بزرگ مشهد طرقبه با اعلام اسامی نفرات برتر برگزار می‌شود.


وی عنوان كرد: در بخش دوم اين دوره از مسابقات كه با حضور همسران و دختران شاهد و ايثارگر سراسر كشور انجام می‌شود، تعداد 550 نفر از همسران و دختران دانش‌آموز و دانشجوی شاهد و ايثارگر به رقابت در رشته‌هاي تفسير، قرائت، مفاهيم، حفظ سوره «بقره»،حفظ 5، 10، 15، 20 جزء و كل قرآن خواهند پرداخت.


خليل‌ارجمندی با بيان اينكه بانوان خانواده‌های شاهد و ايثارگر سراسر كشور در تاريخ 29 مردادماه در مشهد پذيرش می‌شوند، ابراز كرد: افتتاحيه مسابقان بخش خواهران 30 مردادماه با حضور حجت‌الاسلام سيد حسن موذنی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنياد شهيد و امور ايثارگران برگزار می‌شود، كه رقابت اين گروه تا يكم شهريورماه ادامه دارد و مراسم اختتاميه بخش بانوان نيز يكم شهريورماه انجام خواهد شد.

captcha