گروه فعاليتهای قرآنی: افتتاحيه جشنواره پايانی طرحهای قرآنی مصباح الهدی و نورالهدی استان مازندران شب گذشته، 27 مردادماه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، افتتاحيه جشنواره پايانی طرحهای قرآنی مصباح الهدی و نورالهدی استان مازندران شب گذشته، 27 مردادماه با حضور مهدی قرهشيخلو، رئيس سازمان دارالقرآن الكريم كشور، حجتالاسلام والمسلمين ناصر شكريان، مديركل تبليغات اسلامی مازندران، سعيد قربانی، مسئول دارالقرآن الكريم استان مازندران، مربيان و 370 نفر از شركتكنندگان در اين طرح در اردوگاه دانش آموزی مازندران در مشهد مقدس برگزار شد.
به گزارش ايكنا، در ابتدای اين مراسم سعيد قربانی، مسئول دارالقرآن الكريم ادارهكل تبليغات اسلامی مازندران، در سخنانی با اشاره به اينكه اين دو طرح به ابتكار استان مازندران از سال 75 با داير كردن 11 كلاس آغاز به كار كرد.
وی با اشاره به اينكه در حال حاضر اين دو طرح در دو دوره سه ساله با حضور 3هزار دانش آموز در حال برگزاری است، افزود: جشنواره پايانی اين دور طرح در پايان هر سه سال در مشهد مقدس برگزار میشود.
در ادامه اين مراسم مهدی قره شيخلو، رييس سازمان دارالقرآن الكريم كشور، در سخنانی، گفت: به اندازه انجام شدن، به موقع انجام شدن، به بهترين شكل صورت گرفتن و عملی خاص برای خدا بودن چهار ويژگی عمل احسنت است.
وی با اشاره به اينكه توفيق همراهی و مؤانست با قرآن يكی از مصاديق عمل احسنت است، افزود: قرآن بعد از خداوند بهترين چيز است؛ هرچه برای قرآن سرمايه گذاری كنيم، منفعتش برای خودمان است.
قره شيخلو با اشاره به اينكه خداوند در سوره مباركه «فاطر» تأكيد میكند، سه گروه در تجارتشان زيان ندارند، تصريح كرد: كسانی كه كتابالله را تلاوت كرده، نماز را اقامه داشته و از آن چيزی كه خداوند در اختيارش قرار داده در راه ا انفاق میكند، جزو اين گروه است.
وی با اشاره به اينكه هر يك از ما بايد مبلغ و مبلغه برای قرآن باشيم، افزود: اگر ما تبديل به انسان قرانی شويم، محيط اطراف و در پی آن كل جامعه فضای قرانی پيدا میكند.