کد خبر: 1274812
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

داشتن زندگی متعادل موجب ترويج سبك زندگی اسلامی می‌شود

رتبه دوم رشته قرائت تحقيق مقطع عالی مسابقات سراسری قرآن «بهار در بهار» بخش پسران با اشاره به مؤلفه‌های سبك زندگی اسلامی گفت با داشتن يك زندگی متعادل بخش زيادی از دشواری‌های راه رسيدن به سبك زندگی اسلامی هموار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رتبه دوم رشته قرائت تحقيق مقطع عالی مسابقات سراسری قرآن «بهار در بهار» بخش پسران با اشاره به مؤلفه‌های سبك زندگی اسلامی گفت: با داشتن يك زندگی متعادل بخش زيادی از دشواری‌های راه رسيدن به سبك زندگی اسلامی هموار می‌شود.


محمدمهدی كرمی، رتبه دوم رشته قرائت تحقيق در مقطع عالی در هفدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و نهج‌البلاغه ‌بهار در بهار‌ بخش پسران كه به ميزبانی منطقه 5 عمليات انتقال گاز در شيراز برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه فارس، به سبك زندگی قرآنی و اسلامی اشاره كرد و گفت: اسلام دين تعادل است و با داشتن يك زندگی متعادل بخش زيادی از دشواری‌های راه رسيدن به سبك زندگی اسلامی هموار می‌شود.


كرمی با بيان اينكه سبك زندگی فعلی رايج در كشور با سبك زندگی اسلامی فاصله زيادی دارد، گفت: متأسفانه مردم ما در اين زمانه متظاهر شده‌اند اگر اين تظاهرها حذف شود و همه به ريسمان الهی چنگ بزنند به‌راحتی می‌توان سبك زندگی اسلامی را ‌بين مردم رواج داد.


فعالان قرآنی بايد برای عموم مردم الگو باشند


كرمی تصريح كرد: افراد فعال قرآنی بايد برای عموم مردم الگو باشند و در رفتار و كردار خود بسيار دقت كنند و بايد با فهم در قرآن رفتار خود را قرآنی كنند.


اين قاري ممتاز گفت: برای بسط دادن سبك زندگی اسلامی در كشور مسئولان بايد ديد خود را عوض كرده و با تغيير زيرساخت‌ها و با در صدر قرار دادن اخلاق قرآنی مشكلات را حل كنند.


اين دانشجوی رشته قرآن و حديث در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به فعاليت‌های قرآنی خود گفت: از سال 84 در مسابقات قرآن شركت كردم.


وی افزود: در سال‌های گذشته در رشته حفظ در مسابقات شركت می‌كردم و از حفظ 5 جزء تا حفظ كامل در تمامی مسابقات رتبه اول را كسب و در اين دوره از مسابقات در رشته قرائت شركت كردم.


اين قاری قرآن گفت: از سن 3 سالگی فعاليت‌های قرآنی خود را با حفظ جزء 30 قرآن كريم آغاز كردم و اكنون به‌مدت 3 سال است كه به‌صورت حرفه‌ای تلاوت قرآن را دنبال می‌كنم.


كرمی افزود: اولين استادی كه قرآن را به من آموخت خانم صوفيان هستند كه در كودكی استاد حفظ من بودند؛ در دوران نوجوانی آقای حيات‌غيبی استاد حفظ من بودند و اكنون نيز آقای احمدی استاد تلاوت من هستند كه برای همه اساتيدم آرزوی سلامتی و توفيق دارم.


انس با قرآن، عامل اصلي موفقيت‌ها در زندگي است


وی گفت: مأنوس بودن با قرآن بسيار به كسب موفقيت در زندگی كمك‌كننده است و متأسفانه در 2 سال اخير برای شركت در كنكور و فشار درس ميزان فعاليت‌های قرآنی روزانه من كاهش يافته است.


كرمی ادامه داد: در حال حاضر روزانه حداقل 2 ساعت را به فعاليت‌های قرآنی اختصاص می‌دهم و سعی می‌كنم در هر روز در تمرينات حفظ حداقل 2 جزء را مطالعه داشته باشم.


رتبه دوم رشته قرائت تحقيق با اشاره به اينكه حضور قرآن در زندگی بركت‌های خود را دارد، تصريح كرد: اگر در زندگی قرآن را فراموش كنيم از ما شاكی می‌شود و فقط اين نيست كه قرآن در آخرت از ما خورده بگيرد، بلكه در دنيا هم اگر قرآن بخوانيم ولی به آن عمل نكنيم ضربه می‌خوریم.


وی ادامه داد: خوشبختانه در زندگی هركجا كه به قرآن عمل كردم حمايت الهی از جانب قرآن را احساس كردم و به همه توصيه می‌كنم كه با فهم به سراغ قرآن بروند و فقط برای يادگيری تلاوت در جلسات شركت نكنند.

captcha