معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه در سال آينده برای 1300 مدرسه قرآن مجوز فعاليت صادر خواهد شد، از بررسی دستاوردهای اين مدارس در آموزش و پرورش خبر داد.
گروه فعاليتهای قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه در سال آينده برای 1300 مدرسه قرآن مجوز فعاليت صادر خواهد شد، از بررسی دستاوردهای اين مدارس در آموزش و پرورش خبر داد.
حسين هژبری، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، با بيان اينكه نزديك به 10 ميليون دانشآموز دختر و پسر در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزی شركت كردهاند، اظهار كرد: بيش از 5 هزار نفر از اين دانشآموزان در رشتههای مختلف برگزيده و منتخب شدهاند.
وی با بيان اينكه اين مسابقات به دنبال تقويت فرهنگ قرآنی در بين دانشآموزان كشور است، افزود: در راستای گسترش فرهنگ قرآنی در مدارس، طرح زندگی با قرآن با موضوع تحليل و تفسير آيات و احاديث در مدارس اجرا خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مسابقات قرآن يك رويداد فرهنگی مهم است كه از ابتدای سال تا به امروز دانشآموزان با آن درگير بوده و در كنار يكديگر به رقابت پرداختهاند.
مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزی بستر مناسبی برای انس بيشتر دانشآموزان با قرآن است
وی با بيان اينكه اين مسابقات بهانهای برای حضور دانشآموزان علاقهمند به فعاليتهای قرآنی است، تصريح كرد: مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزی بستر مناسبی برای انس بيشتر دانشآموزان با قرآن و همچنين ايجاد نگاه كاربردی به قرآن در بين دانشآموزان است.
هژبری با اشاره به تحصيل بيش از 260 هزار دانشآموز در 1300 مدرسه ابتدايی قرآن، عنوان كرد: بيش از 2 ميليون دانشآموز نيز به صورت فوق برنامه با دارالقرآنهای مدارس و همچنين فعاليتهای قرآنی آموزش و پرورش در ارتباط هستند.
وی با بيان اينكه به دليل نوپايی مدارس قرآن، دستاوردها و ثمرات اين مدارس در حال بررسی است، تأكيد كرد: مدارس قرآن بايد با تدبير و برنامهريزی بهتر به حركت خود ادامه دهند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: در سال گذشته 72 ميليارد تومان اعتبارات فرهنگی، قرآنی و هنری به اين معاونت ابلاغ شده كه متأسفانه به دليل مشكلات، بخش اعظمی از اين مبلغ تحقق نيافته است.
وی با اشاره به فعاليتهای هنری معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ادامه داد: هماكنون 50 هزار گروه سرود در مدارس كشور فعال هستند.
هژبری در پايان با بيان اينكه 50 عنوان مسابقه و كار فرهنگی ـ هنری در آموزش و پرورش در حال انجام است، يادآور شد: در سال تحصيلی جديد مسابقات وبلاگنويسی در مدارس كشور برگزار خواهد شد.