کد خبر: 1275123
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۸

مراسم بزرگداشت شهادت آيت‌الله مدنی امروز برگزار شد

در سی و سومين سالگرد شهادت آيت‌الله مدنی مراسمی به منظور پاسداشت اين شهيد در تبريز برگزار شد.


گروه جهاد و حماسه: در سی و سومين سالگرد شهادت آيت‌الله مدنی مراسمی به منظور پاسداشت اين شهيد در تبريز برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم بزرگداشت سی و سومين سالگرد شهادت آيت‌الله مدنی، امام جمعه اسبق تبريز صبح امروز دوشنبه، 28 مردادماه برگزار شد.


در اين مراسم آيت‌الله محسن مجتهدشبستری، نماينده ولی فقيه در آذربايجان شرقی و امام جمعه تبريز با تأكيد بر برگزاری باشكوه مراسم سالگرد اين شهيد والامقام، افزود: بايد توجه داشت كه چنين آئين‌هايی نقش مهم و مؤثر در انتقال ارزش‌های اسلامی و انقلاب به نسل‌های جديد دارد.


وی گفت: شهيد آيت‌الله مدنی علاوه بر مقام علمی و فقهی بسيار بالا، از لحاظ زهد، تقوا و معنويت نيز دارای مدارج بسيار بالايی بود كه شخصيت آن بزرگوار را در نظام اسلامی برجسته‌تر كرده است.


آيت‌الله مجتهدی، تجليل از مقام شهيد آيت‌الله مدنی را قدردانی از فضايل اخلاقی دانست كه بايد در سطح جامعه ترويج و گسترش يابد. امام جمعه تبريز شهادت را توفيق الهی برای اوليای خدا دانست كه باب آن برای بندگان ويژه و صلحا گشوده می‌شود.


گفتنی است كه آيت‌الله مدنی اولين كسی بود كه در جريان حوادث سال ۱۳۴۲ در نجف از امام تبعيت كرد و در انتشار اعلاميه آيت‌الله حكيم به همين مناسبت نقش بسزايی داشت.


لازم به ذكر است كه آيت‌الله مدنی در جريان تشكيل مجلس اول خبرگان از سوی مردم همدان انتخاب شد و پس از شهادت آيت‌الله قاضی‌طباطبايی كه امام جمعه تبريز بود، از سوی امام خمينی(ره) به عنوان نماينده امام و امام جمعه تبريز منصوب شد.


اين شهيد بزرگوار در ۲۰ شهريور ۱۳۶۰ هنگام اقامه نماز جمعه توسط منافقين كوردل به شهادت رسيد.

captcha