کد خبر: 1275424
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

جوهره اصلی سازمان ميراث فرهنگی فعاليت‌های فرهنگی است

معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری امروز در مراسم تحويل دفتر كار خود از رئيس پيشين اين سازمان، با تأكيد بر اينكه برای اجرای برنامه‌های سازمان نيازمند عقبه اجتماعی هستيم، گفت جوهره اصلی سازمان ميراث فرهنگی فعاليت‌های فرهنگی است.


گروه اجتماعی: معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری امروز در مراسم تحويل دفتر كار خود از رئيس پيشين اين سازمان، با تأكيد بر اينكه برای اجرای برنامه‌های سازمان نيازمند عقبه اجتماعی هستيم، گفت: جوهره اصلی سازمان ميراث فرهنگی فعاليت‌های فرهنگی است.







حمد علی نجفی، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) صبح امروز، سه‌شنبه 29 مرداد ماه در اولين ساعات كاری ادارات، محمد علی نجفی، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری با حضور در اين سازمان دفتر كار خود را از محمد شريف ملك‌زاده رئيس پيشين اين سازمان تحويل گرفت.


محمدعلی نجفی كه دقايقی پيش از ملك‌زاده وارد اين سازمان شده بود، در مقابل ساختمان اصلی ميراث فرهنگی توسط ملك‌زاده كه خود را به وی رساند، مورد استقبال قرار گرفت و سپس رؤسای جديد و پيشين ميراث فرهنگی با حضور در دفتر كار رئيس سازمان ميراث فرهنگی سخنرانی كردند.


در اين نشست كه با حضور گسترده خبرنگاران حوزه ميراث فرهنگی كه طی هشت سال اخير درگيری‌های متعددی با مسئولان سازمان ميراث فرهنگی داشتند، برگزار شد، پس از قرائت آياتی از كلام‌الله مجيد، محمد شريف ملك‌زاده رئيس پيشين ميراث فرهنگی امروز را روز مهمی برای اين سازمان عنوان كرد و گفت: با حضور نجفی در اين سازمان بركات زيادی به خصوص در زمينه بودجه و برنامه‌ريزی برای اين سازمان حاصل می‌شود.







 محمد شريف ملك‌زاده:
سازمان ميراث فرهنگی تنها جايی است كه می‌تواند فرهنگ اسلامی ـ ايرانی را به جهان معرفی كند

ملك‌زاده با اشاره به اينكه طی اين مدت در زمينه بودجه با مشكل مواجه بوده است، اظهار كرد: با تخصص و توانمندی آقای نجفی و ارتباطی كه ايشان با آقای روحانی دارند، اميدواريم اين مشكلات حل شود.


وی تصريح كرد: نكته حائز اهميت اين است كه سازمان ميراث فرهنگی سازمانی مهم و تخصصی بوده و يكی از سازمان‌هايی است كه همپا و حتی بيشتر از وزارت امور خارجه می‌تواند در عرصه بين‌المللی تمدن و فرهنگ ايران را معرفی كند.


رئيس پيشين سازمان ميراث فرهنگی تصريح كرد: سازمان ميراث فرهنگی تنها جايی است كه می‌تواند فرهنگ اسلامی ـ ايرانی را به جهان معرفی كند.


پاسخ من در خصوص انتقاد از سازمان ميراث فرهنگی حمايت از نجفی خواهد بود


وی با اشاره به حضور كارشناسان در اين سازمان گفت: نگاه و توجه ويژه به كارشناسان می‌تواند سازمان ميراث فرهنگی را در عرصه بين‌المللی مطرح كند.


ملك‌زاده با اشاره به پيشينه حضور خود در سازمان ميراث فرهنگی كه مربوط به هشت سال پيش و به عنوان معاونت گردشگری اين سازمان بوده است، از تمامی مديران و كارشناسان پيشين و حال حاضر ميراث فرهنگی تشكر كرد.


وی با اعلام اين مطلب كه طی هشت ماه تصدی وی بر اين سازمان اتفاقات خوبی در آن آغاز شده است، عنوان كرد: سازمان جهانی گردشگری عملكرد اين سازمان را موفق ارزيابی كرده و اين موفقيت را به همه مسئولان تبريك گفته است.


ملك‌زاده با تأكيد بر اينكه طی مدت حضور خود تلاش كرده از نيروهای خود سازمان استفاده كند، از همه مديران و معاونان خود تشكر كرده حلاليت طلبيد.


وی به صورت رسمی اعلام كرد كه بسيار خوشحال است كه نجفی رياست اين سازمان را بر عهده گرفته و از جان و دل آماده خدمت به سازمان است و افزود: پاسخ من در خصوص هر انتقادی از سازمان ميراث فرهنگی، حمايت از نجفی خواهد بود و برای موفقيت آقای نجفی دعا كرده‌ام.


چهار سال برای گفتن سخنانم وقت دارم!


بر اساس گزارش ايكنا در ادامه اين مراسم، محمدعلی نجفی، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی با تشكر از سخنان لطف‌آميز ملك‌زاده، اظهار اميدواری كرد كه توفيق الهی در هر سنگری كه وی خدمات خود را به كشور ارائه می‌دهد، همراه او باشد.


وی با اشاره به اينكه سخنان زيادی برای گفتن دارد، اما به نظر می‌رسد كه برای گفتن آنها چهار سال فرصت داشته باشد، گفت: از گذشته در جريان اقدامات سازمان ميراث فرهنگی بوده است و يك يا دو بار در كارگروه سازمان ميراث فرهنگی(از كارگروه‌هايی كه رئيس جمهور پس از انتخابات برای بررسی شرايط هر سازمانی برگزار كرد)، حضور داشته، اما هيچوقت فكر نمی‌كرده است كه مسئوليت سازمان بر عهده او قرار گيرد.


نجفی با تأكيد بر اينكه ماهيت و جوهره اصلی سازمان ميراث فرهنگی فعاليت‌های فرهنگی است، اظهار كرد: به همين دليل است كه ارتباط بين سه بخش ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری با يكديگر قابل دفاع است چرا كه هر سه بخش می‌خواهد حاصل تلاش تمدنی اين سرزمين را حفظ، معرفی و مورد تحقيق و بررسی قرار دهد.


وی با اشاره به اينكه سه بخش ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری از نظر مأموريت، ارتباط دقيقی با هم دارند، اما به نحوی خود را مستقل از هم می‌دانند، عنوان كرد: بايد هويت فرهنگی و سازمانی را بشناسيم و به ديگران هم منتقل كنيم و كار مهمی كه بايد صورت گيرد ارتباط، تعامل و تداخل سه محور كاری سازمان است.







 محمد علی نجفی:
در وحله اول صنايع دستی، ميراث فرهنگی و گردشگری فعاليتی فرهنگی محصوب می‌شود و نگاه قرآن نيز به گردشگری بر همين اساس است

نجفی تصريح كرد: در وهله اول صنايع دستی، ميراث فرهنگی و گردشگری فعاليتی فرهنگی محسوب می‌شود و نگاه قرآن نيز به گردشگری بر همين اساس است.


وی با تأكيد بر اينكه بايد عقبه اجتماعی برای اقدامات سازمان ميراث فرهنگی ايجاد كنيم، گفت: به نظر من ايجاد يك عقبه اجتماعی خيلی فراتر از صرف وجود سازمان‌های مردم نهاد(NGO) است. مردم ما اهل فرهنگ هستند و اگر اقدامات سازمان را درست معرفی كنيم می‌توانی از يك حمايت مردمی برخوردار باشيم.


رئيس سازمان ميراث فرهنگی با اشاره به اينكه برای اجرای هر برنامه‌ای بايد نقد عمومی و بحث كارشناسی در خصوص آن داشته باشيم، گفت: اهل شتابزدگی نيستم به خصوص در اين سازمان كه مباحث آن عميق است؛ لذا بايد با دقت، عمق و صبر و تدبير فعاليت‌های سازمان را دنبال كنيم.


وی افزود: با مديران فعلی سازمان آشنايی چندانی ندارم اما گزارش‌های چند صفحه‌ای از عملكرد مديران داشته‌ام و از مديران فعلی خواست خود گزارشی چهار الی پنج صفحه‌ای از فعاليت‌ها، اقداماتی كه بايد به صورت ضربتی در سازمان انجام شود و رزومه‌ای از توانمندی‌های خود را به وی ارائه كنند.


در ادامه مراسم، نجفی قرآنی كه به وی در اولين نشست دولت جديد اهدا شده بود را به ملك‌زاده هديه كرد.


هشت سال است منتظر هستيم درب‌های اين سازمان به سوی خبرنگاران باز شود


سپس از خبرنگاران خواسته شد كه جلسه را ترك كنند تا مباحث خصوصی‌تر بين مديران و معاونان ميراث فرهنگی مطرح شود كه اين مسئله با اعتراض خبرنگاران مواجه و از سوی خبرنگاران عنوان شد كه هشت سال است منتظر هستيم درب‌های اين سازمان به سوی خبرنگاران باز شود، اكنون پس از هشت سال شما نيز قصد داريد خبرنگاران را بيرون كنيد؟


نجفی در مقابل خواست خبرنگاران، عنوان كرد: در صورت تمايل می‌توانيد بمانيد اما اين مسئله موجب می‌شود سخنان خصوصی را در جلسه ديگری مطرح كنم؛ ادامه جلسه به صورت غير رسمی و گپ‌و‌گفت دنبال و موجب خروج خبرنگاران از نشست شد.

captcha