کد خبر: 1275442
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

برگزاری كلاس آموزش حفظ قرآن در بيجار

رئيس اداره تبليغات اسلامی بيجار از برگزاری كلاس آموزش عمومی حفظ جزء سی‌ام قرآن كريم در اين شهرستان خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره تبليغات اسلامی بيجار از برگزاری كلاس آموزش عمومی حفظ جزء سی‌ام قرآن كريم در اين شهرستان خبر داد.


حجت‌الاسلام جليل مختاری‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، از برگزاری كلاس آموزش عمومی حفظ جزء سی‌ام قرآن كريم در اين شهرستان خبر داد و اظهار كرد: آموزش قرآن در مساجد سطح شهرستان باعث افزايش علاقه و جذب كودكان و نوجوانان از همين سنين ابتدايی به مفاهيم بلند قرآن می‌شود.


وی با بيان اينكه قرآن عامل اصلی هدايت و تربيت‌كننده افراد و جوامع بشری به‌سوی كمال و نيل به ارزش‌های انسانی و اخلاقی به‌شمار می‌رود، افزود: بايد تلاش كنيم كه فرزندان ما از همان دوران كودكی با قرآن و فرهنگ‌های ارزشی اين كتاب مقدس آشنا و مأنوس شوند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی بيجار با اشاره به اينكه بايد پدران و مادران، فرزندان خود را با قرآن آشنا كنند، اعلام كرد: مدرسه و آموزش و پرورش نيز در اين راستا نقش بسيار مهم و اساسی در اين زمينه برعهده دارند.


وی ادامه داد: اگر خواهان جامعه‌ای سالم و منطبق بر ارزش‌های انسانی باشيم و آحاد مختلف جامعه به‌سوی كمال و ترقی مادی و معنوی پيش روند، تنها راه و بهترين راه پياده كردن احكام و معارف و آموزه‌های قرآن كريم در جامعه است.


حجت‌الاسلام مختاری‌نيا يادآور شد: آشنايی با قرآن و انس با آيات نورانی آن و عمل كردن به آيات الهی راه منحصر به‌فرد صلاح و رستگاری و سعادت و دنيا و آخرت ما است.


يادآور می‌شود، ضمن حضور در كلاس و بازديد از آن، سؤالاتی از قرآن‌آموزان در زمينه حفظ جزء سی طرح و به هريك جوايزی اهدا كرد.

captcha