کد خبر: 1276190
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۵

بيست و هشتمين كنگره سالانه امامزاده ميرسالار در دهدشت برگزار می‌شود

مدير اداره اوقاف شهرستان كهگيلويه از برگزاری بيست و هشتمين كنگره سالانه امامزاده ميرسالار در 22شهريورماه در دهدشت خبر داد.


گروه اجتماعی: مدير اداره اوقاف شهرستان كهگيلويه از برگزاری بيست و هشتمين كنگره سالانه امامزاده ميرسالار در 22شهريورماه در دهدشت خبر داد.


عبدالنبی صمديان، مدير اداره اوقاف شهرستان كهگيلويه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، ‌با بیان اینکه بيست و هشتمين كنگره سالانه امامزاده ميرسالار در 22شهريورماه در دهدشت برگزار می‌شود كه اين برنامه هر ساله در شهريور ماه برگزار و كار تبليغاتی آن از 28 مردادماه شروع شد، گفت: ‌استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس، چهارمحال بختياری و بقيه سادات در سراسر كشور نیز در اين كنگره شركت می‌كنند.


وی اظهار كرد: از جمله كارهای‌ فرهنگی انجام شده اداره اوقاف اين شهرستان، برنامه آرامش بهاری‌(سفره هفت سين) در كنار امامزادگان، برگزاری مسابقات حفظ، قرائت و اذان با بيش از 500 نفر شركت‌كننده در رده‌های سنی متفاوت، اجرای طرح چهار سال تربيت حافظان قرآن كه در مرحله اول 650 نفر طرح را به پايان رساندند.


مدير اداره اوقاف شهرستان كهگيلويه بيان كرد: برگزاری سوگواره ياس نبوی(‌شهادت حضرت فاطمه)، برگزاری دعای ندبه و كميل در كنار امامزادگان شاخص، برگزاری طرح نشاط معنوی در هفت امامزاده شاخص كه شهرستان كهگيلويه با 420 نفر شركت‌كننده بالاترين شركت‌كننده را در سطح استان داشته است و اين برای شهرستان ما تحسين برانگيز است.


صمديان ابراز كرد: برگزاری طرح حفظ كه با توجه به اين‌كه سهميه سالانه از طرف سازمان برای اداره ‌اوقاف شهرستان كهگيلويه تا پايان سال ‌جاری 900 نفر بوده، تا‌كنون 400 نفر شركت كرده و در سطح استان بيشترين شركت‌كننده را شهرستان ما داشته‌ و اين نشان از توجه و اهميت مردم شريف اين شهرستان به قرآن است.


وی اضافه كرد: همچنين برنامه اجرای طرح ضيافت الهی ويژه شب‌های قدر، مراسم سينه‌زنی و اهدا‌ كتاب‌های دينی و قرآن در اين مراسم از جمله كارهای انجام شده اداره اوقاف است.

captcha