کد خبر: 1276684
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۲
امام جمعه كوهبنان

نماز يك وسيله دفاعی و ‌مبارزه عملی با شيطان است

نماز انسان را به مبدأ هستی متصل می‌كند و با ايجاد نشاط ويژه انسان را برای انجام ساير تكاليف فردی و اجتماعی آماده می‌كند و در حقيقت نماز يك وسيله دفاعی و يك مبارزه عملی با شيطان و نفس اماره است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام عباس صالح‌نيا، امام جمعه كوهبنان روز پنج‌شنبه، 31 مردادماه در سومين نشست ستاد اقامه نماز اين شهرستان با استناد به آيات و روايات در مورد اهميت نماز گفت: در نماز راز و رمز و اهدافی نهفته است كه ياد و ذكر خداوند، جلوگيری از فحشا و منكرات، عبوديت و خضوع در پيشگاه احديت و شادابی روح و روان انسان از جمله آنهاست.


وی افزود: نماز انسان را به مبدأ هستی متصل می‌كند و با ايجاد نشاط ويژه انسان را برای انجام ساير تكاليف فردی و اجتماعی آماده می‌كند و در حقيقت نماز يك وسيله دفاعی و يك مبارزه عملی با شيطان و نفس اماره است.


امام جمعه كوهبنان با اشاره به آيه 45 سوره عنكبوت «اتْلُ مَا أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ؛ آنچه از كتاب به سوى تو وحى شده است بخوان و نماز را برپا دار كه نماز از كار زشت و ناپسند باز مى‏دارد و قطعا ياد خدا بالاتر است و خدا مى‏داند چه مى‏كنيد» گفت: نماز با متوجه كردن انسان به‌سوی حضرت حق و صفات نيكوی الهی و يادآوری روز حساب و كتاب آدمی را از كشش و رفتن به سوی بدی‌ها باز می‌دارد و زمينه تقويت فضائل و اخلاق انسانی را در وی فراهم می‌كند و خودبينی، كبر و غرور را در وجود وی در هم می‌شكند.


حجت‌الاسلام صالح‌نيا اظهار كرد: نماز عبادتی جامع و فراگير به مثابه ستون و پايه دين است كه قبولی همه اعمال بستگی به پذيرش آن دارد و اين جاست كه نماز مانند چراغی است كه در تاريكی روشن می‌شود تا انسان راه خود را گم نكند و در مسير زندگی دچار لغزش و انحراف نشود.


حجت‌الاسلام احمد ابراهيمی، مسئول ستاد اقامه نماز شهرستان كوهبنان نيز در اين نشست به ارائه بخشی از خدمات انجام شده توسط اين ستاد پرداخت و افزود: ترويج و تعميق فرهنگ نماز در جامعه از مهمترين وظايف اين ستاد است.


وی افزود: در حال حاضر در 12 مسجد شهرستان كوهبنان نماز جماعت در سه وقت شرعی برگزار می‌شود و ادارات دولتی مبادرت به انجام فريضه نماز در اول وقت كرده‌اند كه در حال حاضر در 9 اداره شهرستان نماز جماعت در وقت شرعی اقامه می‌شود و بقيه ادارات از مساجد و تكايای همجوار برای اقامه نماز بهره‌مند هستند.


حجت‌الاسلام ابراهيمی اظهار كرد: با توجه به گستردگی و پراكندگی مدارس در 43 مدرسه راهنمايی و متوسطه شهرستان كوهبنان نماز جماعت برگزار می‌شود كه البته نماز جماعت در مدارس شبانه‌روزی در 2 وقت شرعی اقامه می‌شود.


مسئول ستاد اقامه نماز شهرستان كوهبنان بر تشويق خيران مسجدساز، تشويق فعالان نماز مساجد و ادارات و ساخت مكانی برای ساختمان اقامه نماز تأكيد كرد.

captcha