کد خبر: 1276735
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳
ارباب‌سليمانی عنوان كرد

ضرورت تقویت معرفت و اطاعت از امامان معصوم(ع) در دهه كرامت

دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور با بيان اينكه اتصال به ولايت مانع از گمراهي مي‌شود، ابراز كرد آنچه باعث سرافرازی ايران شده اتصال به ولايت است، لذا ضروري است كه معرفت و اطاعت از امامان معصوم(ع) در دهه كرامت در جامعه تقويت شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حميدرضا ارباب‌سليمانی، دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور ظهر جمعه، اول شهريورماه قبل از خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه ملكوتی ثامن‌الحجج(ع) با بيان اينكه دهه كرامت دهه بزرگداشت سفيران كرامت در كشور است، اتصال به ولايت را سبب سرافرازی ايران دانست و گفت: اگر اين اتصال ادامه داشته باشد، راه را گم نكرده و هيچ دشمنی جرات نزديك شدن به ما را ندارد.


ارباب‌سليماني با بيان اينكه اتصال به ولايت مانع از گمراهي مي‌شود، ابراز كرد: آنچه باعث سرافزازی ايران شده اتصال به ولايت است؛ لذا ضروري است كه معرفت و اطاعت از امامان معصوم(ع) در دهه كرامت در جامعه تقويت شود.


وي اظهار كرد: اولين صحبت رهبر معظم انقلاب در سفر به قم در مورد دهه كرامت و بزرگداشت امامان و امامزادگان بود؛ لذا همه ما بايد نقش خود را نسبت به دهه كرامت و امامزادگان به خوبي انجام دهيم، زيرا اگر مردم به مسير درست هدايت شوند گمراه نخواهند شد.


دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور با بيان اينكه بر اساس آمار 7 هزار امامزاده در ايران به ثبت رسيده كه شروع هجرتشان با هجرت امام رضا(ع) به ايران همراه بوده است، ادامه داد: در دهه كرامت بايد معرفت و اطاعت از امامان معصوم(ع) را در جامعه تقويت كنيم.


وي ادامه داد: مسجد در مقوله مقاومت نقش زيادی داشته؛ لذا امام خميني(ره) بعد از انقلاب اولين سخنرانی خود را در مسجد سلماسی قم انجام دادند.


دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور با بيان اينكه بر اساس آمار 70 هزار مسجد در كشور وجود دارد، افزود: 16 هزار و 200 كانون فرهنگی و هنری نيز در مساجد كشور فعال است كه در همه كشور از نزديك‌ترين تا دورترين نقطه گسترده شده‌اند.


ارباب‌سليمانی با بيان اينكه اقدامات شايسته‌ای از طرف مجلس در جهت توسعه اين كانون‌ها صورت گرفته كه بيش‌ترين كانون‌های فرهنگی و هنری در خراسان رضوی ايجاد شده است، ابراز كرد: امام خميني(ره) در سخني بيان كردند: «اگر دشمن از شما تعريف كرد بترسيد و اگر از شما انتقاد كرد بدانيد، راه را درست رفته‌ايد».

captcha