به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، آئين اختتاميه جشنواره علوم و هنرهای قرآنی نور الخضراء مشهد با حضور هنرمندان، قاريان و حافظان كودك و نوجوان قرآن كريم برگزار شد.
اين جشنواره كه در رشتههای مختلف فرهنگی و هنری از جمله حفظ قرآن و احاديث، روخوانی قرآن، قصهگويی قصص قرآنی، شعرخوانی و نقاشی مذهبی و قرآنی در گروه سنی 4 تا 12 سال و همچنين نمايش عروسكی، تصويرگری كتاب كودك و تاليف با مضامين قرآنی و سيره ائمه اطهار(ع) در گروه سنی بزرگسال برگزار شد، شاهد حضور هنرمندان برجسته و قاريان ممتاز كودك و نوجوان مشهدی جشنواره بود.
بنا بر این گزارش در پايان اين جشنواره، برگزيدگان بخشهای مختلف جشنواره معرفی و مورد تقدير قرار گرفتند که در برگزيدگان بخشهای قرآنی كودك و نوجوان دختران 4 تا 6 سال، هانيه حميد، 6 تا 9 سال، فاطمه بيدل و 9 تا 12 سال، زهرا برادران مقام اول را کسب کردند.
برگزيدگان بخشهای قرآنی كودك و نوجوان پسران نیز در گروه سنی 4 تا 6 سال، سيد مهديار موسوی، 6 تا 9 سال، سيدمحمدمهدی رضا رضوی و 9 تا 12 سال، حسين بقائی توانستند مقام نخست را به خود اختصاص دهند.
بخش نقاشی نیز در 3 گروه سنی برگزار شد که در گروه سنی 4 تا 6 سال، مليكا مأموريان، 6 تا 9 سال، علی حسينپور و 9 تا 12 سال، غزل مرواريد به عنوان نفرات برگزیده شناخته شدند. همچنين سيد علی فاطمی، برگزيده بخش شعرخوانی كودكان و محمدسينا قاسمی برگزيده بخش قصهگويی كودكان بودند.
بر اساس این گزارش هيأت داوران در بخش بزرگسالان در تأليف كتاب با موضوع داستان، جواد نعيمی، در موضوع شعر، محمد كامرانیاقدام، در آموزش علوم قرآنی، مجيد غلامی، در تصويرگری كتاب كودك، ناهيد جلاليان فرد و در تئاتر عروسكی حليمی را به عنوان نفرات برتر معرفي كرد.