به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، حجتالاسلام والمسلمين محمود محمودی، خطيب جمعه كنگان در نماز جمعه اين هفته، 15 شهريورماه اين شهر اظهار كرد: شوراها بايد با تلاش و خدمت صادقانه برای توسعه شهرها و روستاها اعتماد مردم را پاسخ دهند.
وی با اشاره به ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر اضافه كرد: برگزاری باشكوه مراسم ميلاد اين بزرگ بانو و ميلاد مسعود حضرت علیبنموسی الرضا(ع) بايد متناسب با شأن اين بزرگواران باشد.
حجتالاسلام محمودی بيان كرد: برپايی جشنهای شادی و سرور بايد در چارچوب شرع و قانون باشد.
وی در خصوص برخی ناهنجاریهای اجتماعی در ساحل كنگان يادآور شد: متأسفانه برخی به بهانه شادی و تفريح در پاركها و سواحل با لباسهای نامناسب تفريح و يا در ساحل شنا میكنند كه موجب ناراحتی خانوادهها و سلب آسايش مردم شده است.
خطيب جمعه كنگان اظهار كرد: ضمن اينكه بايد برای ساماندهی وضعيت در ساحل و پاركها تدابيری انديشيده شود، دستگاه قضايی و نيروی انتظامی نيز بايد با هنجارشكنان برخورد كنند.
وی در پايان با اشاره به اوضاع منطقه، يادآور شد: هرگونه تجاوز نظامی آمريكا در منطقه خاورميانه حمايت از تروريسم است و نتيجه آن خشم و قهر مردم دنيا نسبت به آمريكا، اسرائيل و غرب است.