کد خبر: 1285613
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹
سعدالدين

جشن‌های «زير سايه خورشيد» تداعی‌كننده فضای معنوی مشهدالرضا(ع) در شهرها است

فرماندار سمنان با اشاره به بركات حضور امام رضا(ع) در کشور و ارادت قلبی ايرانيان به ايشان، برگزاری جشن‌های زير سايه خورشيد را که با حضور خادمان بارگاه رضوی و با پوشش خاص خادمان در شهرها برگزار می‌شود، تداعی‌كننده فضای معنوی مشهدالرضا(ع) است.



حسن سعدالدين، فرماندار شهرستان سمنان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا)، شعبه سمنان، افزود: با توجه به برگزاری جشن‌های زير سايه خورشيد در شهرستان در چهار سال قبل، آثار آن در اذهان شهروندان وجود داشته و در مناسبت‌های مختلف از جشن زير سايه خورشيد ياد می‌كنند.


وی با اشاره به واگذاری اينگونه جشن‌ها به جوانان گفت: تجربه نشان داده كه واگذاری امور به جوانان و اعتماد به آنان نتيجه‌ای مثبت دارد چرا كه تفكر جوانان به عنوان مثال طرح جشن‌های زير سايه خورشيد اثر معنوی گسترده‌ای در سطح كشور دارد.


فرماندار سمنان اظهار کرد: پويايی و تحرك فكری جوانان می‌تواند خلأهای فرهنگی را جبران كند و حركت در مسير ائمه اطهار(ع) و ولايت و صراط مستقيم كه از اصول انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل و مقام عظمای ولايت است در بطن طرح زير سايه خورشيد نهفته است.


وی در خصوص برگزاری اين جشن‌ها در ساير كشورها هم گفت: مطمئناً حضور در كشورهای اسلامی و علی الخصوص در كشور عراق كه حضور ايرانيان را در اعياد ائمه اطهار(ع) بسيار می‌بينيم می‌تواند ضمن معرفی بيشتر فرهنگ تشيع در برابر هجمه‌های تهاجم فرهنگی دشمن نيز مثمرثمر باشد.


فرماندار سمنان گفت: ويژگی برگزاری اين جشن در شهرستان سمنان حضور پر بركت برادر امام رضا(ع) امامزاده يحيی است كه بواسطه اين جشن تلاش می‌كنيم تا اين امامزاده واجب التعظيم را به مردم ايران بيشتر بشناسائيم تا زائران بارگاه آستان مقدس امام هشتم در عبور از شهرستان سمنان با توقف و زيارت امامزاده يحيی از ثواب آن برخوردار شوند و مطمئناً پيوند مردم در اعياد اسلامی و علی‌الخصوص جشن‌ها و شادی‌های اسلامی می‌تواند عاملی برای حركت در مسير ائمه اطهار(ع) باشد.

captcha