کد خبر: 1288851
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

روحانيان و علمای اسلام در تبليغ دين اسلام نقش مهمی ايفا می‌كنند

رئيس سازمان تبليغات اسلامی كهگيلويه گفت روحانيان و علمای اسلام در تبليغ دين اسلام نقش مهمی ايفا می‌كنند، جامعه امروز ما و حتی دنيا تشنه دين و مكتب الهی است و ما بايد با كار و تربيت خود بتوانيم جامعه را به درك درست دين و شريعت رهنمون سازيم.









حجت‌الاسلام سيدمحمد حسينی‌طلب، رئيس سازمان تبليغات اسلامی كهگيلويه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: آزمون تفسير جزء 30 قرآن كريم ويژه روحانيان طرح استقرار شهرستان كهگيلويه 18 شهريورماه برگزار شد و در پايان دوره پاسخنامه‌ها جهت بررسی و امتياز به استان ارسال شد.


وی اظهار كرد: اين آزمون از سوی معاونت آموزش و پژوهش سازمان تبليغات اسلامی مركز در قالب 40 سؤال پيش‌بينی و ارسال شد و در اين آزمون هشت نفر از روحانيان مستقر شهرستان‌های كهگيلويه و لنده حضور داشتند.


رئيس سازمان تبليغات اسلامی كهگيلويه بيان كرد: در جهان امروز كه بحران‌های فرهنگی درصدد تهی كردن انسان از معنويت است، تبليغ دين و ارزش‌های برگرفته‌‌ از آن به جهت مقابله‌ی اين بحران‌ها ضرورت ويژه‌ای پيدا می‌كند.


حجت‌الاسلام حسينی‌طلب ابراز كرد: روحانيان و علمای اسلام در تبليغ دين اسلام نقش مهمی ايفا می‌كنند، جامعه امروز ما و حتی دنيا تشنه دين و مكتب الهی است و ما بايد با كار و تربيت خود بتوانيم جامعه را به درك درست دين و شريعت رهنمون سازيم و تلاش دشمنان را در القای تفكرات انحرافی ناكام بگذاريم.

captcha