کد خبر: 1290126
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

بررسی شرح و تفسير نهج‌البلاغه در مؤسسه كوثر شهريار

كارگاه بررسی شرح و تفسير نهج‌البلاغه، همراه با آموزش احكام و جزء‌خوانی قرآن در مؤسسه كوثر شهريار برگزار می‌شود.









شهلا غفاری، مديرمسئول مؤسسه كوثر شهريار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين كارگاه‌های آموزشی گفت: كارگاه بررسی شرح و تفسير نهج‌البلاغه، همراه با آموزش احكام و جزء‌خوانی قرآن در مؤسسه كوثر شهريار برگزار می‌شود و به‌مدت يك روز در هفته داير است.


وی اظهار كرد: شركت‌كنندگان در اين كارگاه‌های آموزشی علاوه بر آشنايی با نامه‌ها و خطبه‌های پندآموز حضرت علی(ع)، با شئون اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی نيز آشنا می‌شوند.


غفاری عنوان كرد: از جمله مزايای اين جلسات و كارگاه‌های آموزشی اين است كه شركت‌كنندگان علاوه بر آشنايی با تعاليم حياتبخش اميرالمؤمنين(ع)، می‌توانند در اين جلسات به بحث و گفت‌وگو در رابطه با مسائل مختلف فرهنگی و اعتقادی بپردازند و همچنين معارف نهج‌البلاغه را به ديگران نيز بشناسانند.







 شهلا غفاری:
در مناسبت‌های مختلف برگزاری مراسم جزء‌خوانی قرآن همراه با آموزش تفسير آيات كلام وحی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دينی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد

وی بيان كرد: در هر كلاس بين 15 تا 20 نفر از علاقه‌مندان حضور دارند و در مناسبت‌های مختلف نيز برگزاری مراسم جزء‌خوانی قرآن همراه با آموزش تفسير و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دينی در دستور كار اين مؤسسه قرار دارد.


مديرمسئول مؤسسه كوثر شهريار خاطرنشان كرد: بيش از 160 قرآن‌آموز در كلاس‌های آموزش قرآن اين مؤسسه در ايام تابستان حضور داشتند و كلاس‌های اين مؤسسه در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجويد، حفظ و ترجمه و مفاهيم قرآن برگزار می‌شود.

captcha