کد خبر: 1291589
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷

حكم دادخواست انحلال جنبش اخوان‌المسلمين فردا اعلام می‌‌‌شود

يك دادگاه مصری، حكم نهائی دادخواست انحلال جنبش اخوان‌المسلمين و مصادره اموال اعضای اين جنبش را فردا، اول مهرماه، اعلام خواهد كرد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «اخبارك نت»، دادگاه رسيدگی به امور اضطراری مصر، فردا را به عنوان تاريخ بررسی پرونده انحلال جماعت اخوان‌المسلمين و مسدود كردن اموال و دارايی اعضای آن‌ را تعيين كرده است.


پيش‌تر محمود عبدالله، به عنوان نماينده حزب «المجتمع» مصر با طرح دادخواستی گروه اخوان را متهم كرده بود كه عليه دولت مصر اقدام مسلحانه داشته‌اند و خواستار انحلال گروه اخوان‌المسلمين و مصادره اموال‌ آن‌ها به نفع دولت شده بود.


در صورت صدور حكم انحلال اخوان‌المسلمين، فعاليت‌های سياسی اين حزب به عنوان بزرگترين حزب مصر، ممنوع و اموال آن‌ها به نفع دولت مصادره خواهد شد.

captcha