کد خبر: 1291862
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵

ثبت نام 10690 نفر در دور دوم طرح «تربيت حافظان قرآن» مازندران

معاون فرهنگی‌ ـ ‌اجتماعی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه مازندران، اظهار کرد نام‌ نويسی در دور دوم طرح تربيت حافظان قرآن این اداره‌كل از مرز 95 درصد گذشته و تاكنون 10هزار و 689 هزار نفر در دور دوم اين طرح نام‌نويسی كردند.



حجت‏‌الاسلام ابراهيم حيدری، معاون فرهنگی‌ ـ ‌اجتماعی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه مازندران در گفت‏وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه با اشاره به آغاز طرح تربيت حافظان قرآن مازندران از سال گذشته در این استان، گفت: نام‌ نويسی در دور دوم طرح تربيت حافظان قرآن اداره‌كل اوقاف و امور خیریه از مرز 95 درصد گذشته و تاكنون 10هزار و 689 هزار نفر در دور دوم اين طرح نام‌نويسی كردند.


وی افزود: سهميه استان مازندران در سال جاری تعداد 11هزار و 247نفر بوده و تاكنون نام‌نويسی‌ در اين طرح از مرز 95 درصد ظرفيت ‌گذشته‌ و تا چند روز آينده اين ظرفيت تكميل می‌شود.


حیدری با اشاره به برنامه‌های حفظ موضوعی قرآن كريم در اين سازمان، اظهارکرد: حفظ موضوعی كه از امسال به طرح تربيت حافظان قرآن افزوده شده با قوت در بقاع و مراكز منتخب در حال اجرا است و كتاب حفظ موضوعی قرآن كريم در همه شهرستان‌ها توزيع شده است.


وی از برگزاری دوره‌های تربيت مربی حفظ قرآن كريم خبر داد و افزود: تعداد 70 مربی حفظ قرآن كريم استان مازندران در مركز تربيت مربی در قم شركت و موفق به اخذ مدرك شدند و اين مربيان برای تدريس حفظ قرآن در بقاع متبركه جذب شدند.

captcha