کد خبر: 1292219
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸

مساجد پايگاهی برای بسط اعمال اجتماعی در نهان اعمال عبادی هستند

مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی گفت مساجد مكانی منحصر به اعمال عبادی تلقی نمی‌شوند بلكه پايگاهی برای انجام اعمال عبادی و بسط اعمال اجتماعی به شمار می‌روند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی، علی‌اصغر حاجی‌نقی، مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی ضمن يادآوری خاطرات شهريور سال 59، حضور مردم در جنگ و آغاز هفته دفاع مقدس افزود: ارزش‌های جنگ و انقلاب موجب شد تا اسلام به عنوان گفتمان غالب جايگاهش را در دنيا پيدا كند و شاهد بيداری اسلامی و مقاومت در كشورهای اسلامی و غيراسلامی در مقابله با زورگويی دشمنان باشيم.


وی تصريح كرد: دغدغه جمهوری اسلامی محقق كردن تمدن اسلامی است و وقتی اين امرتحقق یابد، همه احساس تكليف می‌كنند و در ياری كردن به نيازمندان كوتاهی نمی‌كنند.


حاجی‌نقی با اشاره به سخن امام خمينی(ره) در مورد مساجد که «مساجد سنگر است، سنگرها را حفظ كنيد» بيان كرد: مساجد در دوران جنگ و پس از پيروزی انقلاب پايگاه‌های خوبی برای تجمع و وحدت مردم جهت كمك‌رسانی به نيازمندان و محرومان بودند.


وی كميته امداد را حلقه‌ای برای انجام رسالت‌های اجتماعی از طريق مساجد خواند و خاطر نشان كرد: بايد به كاركردهای مساجد توجه بيشتری كرد چرا كه مساجد منحصر به اعمال عبادی نيست بلكه با بسط اعمال اجتماعی در نهان مسجد و اعمال عبادی به رفع مشكلات جامعه كمك كنيم اما دشمن با اين مساله در كشورهای اسلامی مشكل دارد.


مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی، راه‌اندازی شبكه نيكوكاری را در راستای طرح مسجدمحوری دانست و بيان كرد: با راه‌اندازی مراكز نيكوكار محله كه شبكه عظيمی است، برای رفع مشكلات نيازمندان هر منطقه با محوريت امام جماعت و هيئت امنای اين مراكز رسيدگی لازم انجام می‌شود.


وی با بيان اين مطلب كه مددكار كميته امداد به تنهايی نمی‌تواند به امور رسيدگی كند، بيان كرد: با شناسايی ظرفيت‌ها، امكانات و نيازمندان هر منطقه اميدواريم اين امر به سهولت صورت گيرد.

captcha