کد خبر: 1293386
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۵

حضور قرآن‌آموزان دارالقرآن عترت محمدی بجنورد در مسابقات قرآن ارشاد

بيش از 120 نفر از قرآن‌آموزان دارالقرآن عترت محمدی بجنورد برای شركت در سی و ششمين دوره مسابقات قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت نام كرده‌اند.



سيدحسين محمدی، مديرمسئول دارالقرآن عترت محمدی بجنورد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره از مسابقات قرآنی، گفت: بيش از 120 نفر از قرآن‌آموزان دارالقرآن عترت محمدی بجنورد برای شركت در سی و ششمين دوره مسابقات قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی كه روز جمعه 19 مهرماه جاری برگزار می‌شود، ثبت نام كرده‌اند.


وی اظهار كرد: در اين راستا 90 نفر از قرآن‌آموزان اين مركز قرآنی در رشته حفظ قرآن در سطوح مختلف و 30 نفر از قرآن‌آموزان اين مركز نيز در رشته ترجمه و مفاهيم قران با يكديگر به رقابت می‌پردازند.


محمدی عنوان كرد: همچنين قرآن‌آموزان اين مركز قرآنی در مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه كه نيمه دوم مهرماه جاری ويژه بانوان و آقايان در مقاطع سنی زير 16 سال و بالای 16 سال برگزار می‌شود، شركت می‌كنند.


مديرمسئول دارالقرآن عترت محمدی بجنورد خاطرنشان كرد: پس از برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌ها و سطوح مختلف، هر شش ماه از قرآن‌آموزان آزمون به‌عمل می‌آيد و به برترين‌ها از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، گواهينامه اعطاء می‌شود.

captcha