کد خبر: 1293568
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
با عنوان «گفتمان و پرسمان قرآنی»؛

همايش منطقه‌ای مسئولين مؤسسات و خانه‌های قرآن آمل برگزار می‌شود

مسئول كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی آمل از برگزاری همايش منطقه‌ای مسئولين و مديران موسسات و خانه‌های قرآن با عنوان گفتمان و پرسمان قرآنی در اين شهرستان خبر داد.



علی‌اصغر ابوطالبی، مسئول كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی آمل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل گفت: از سوی شورای طرح برنامه قرآنی كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی مقرر شد همايش فصلی ـ منطقه‌ای مسئولين و مديران موسسات و خانه‌های قرآن با عنوان پرسمان و گفتمان قرآنی نيمه اول آذرماه 92 در اين شهرستان برگزار می‌شود.


وی با اشاره به حضور كارشناسان، نخبگان، فعالان و مربيان شاخص قرآنی در اين همايش، افزود: هدف از برگزاری اين همايش معرفی و بيان آرمان‌های اسلامی و سبك زندگی و اموزه‌های حيات‌بخش قرآن و پاسخ‌گويی به شبهات دينی و قرآنی نيرروهای قرآنی است.


ابوطالبی ضمن اشاره به شركت بيش از 120 نفر در اين همايش، تصريح كرد: تعداد50 موسسه و خانه قرآن شامل 12 مؤسسه و 38 خانه قرآن در راستای فعاليت‌های قرآنی در شهرستان آمل فعاليت دارند.

captcha