کد خبر: 1293658
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
خدمتكار خبر داد

برگزاری آزمون حفظ و مفاهیم با حضور 75 هزار نفر/ دوره‌های نهج‌البلاغه در همه استان‌ها برگزار می‌شود

رئيس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت با بیان اینکه جنبه‌های آموزشی بر جنبه‌های تربيتی در موسسات قرآنی غالب شده، گفت اين در حالی است كه تربيت دينی نبايد جدا از آموزش قرآن باشد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، مرتضی خدمتكار، رئيس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه، سوم مهرماه در نشست مديران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان قم گفت: در آسيب‌شناسی فعاليت‌های آموزشی موسسات قرآنی كشور با این موضوع مواجه شديم كه در مقوله آموزش بر اساس مبانی دينی و اسلامی خصوصا در بحث آموزش قرآن، تربيت در كنار آموزش كمتر مورد توجه قرار گرفته است.


وی ابراز كرد: در ارزيابی از موسسات قرآنی كشور ديده شده است كه آموزش مجزا از تربيت و پرورش قرآن‌آموزان ديده شده و جنبه‌های آموزشی بر جنبه‌های تربيتی غالب شده اين در حالی است كه تربيت دينی نبايد جدا از آموزش قرآن باشد.


خدمتکار بيان كرد: همچنين در ارزشيابی آموزشی از موسسات قرآنی متوجه شديم كه آموزش‌های ما صرفا بدون هرگونه ارزشيابی است و اصل جدايی‌ناپذيری ارزش‌يابی در فرآيند يادگيری بايد مورد توجه قرار گيرد.


تداوم برنامه‌های قرآنی با وجود كمبود بودجه


رئيس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه‌های اداره اموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: كشور از نظر بودجه و اعتبار با مشكل مواجه است؛ از این رو دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی نیز با مشكل مواجه هستند و در شرايط گذار دولت دهم به يازدهم نيز شاهد تغيير و جابجايی در دستگاه‌ها هستيم كه بی‌تاثير بر فعاليت‌های ما نيست.


وی ادامه داد: با وجود مسائل مذكور سعی كرده‌ايم كه در اداره آموزش برنامه‌های پيش‌بينی شده گذشته را برای موسسات قرآنی اجرا كنيم و در سال 92 مصمم هستيم كه در كنار آموزش قرآن، آموزش عترت شامل نهج‌البلاغه و صحيفه نیز شروع شود.


حضور400 نفر در دوره‌های آموزشی


وی ادامه داد: هفته گذشته دوره تربيت معلم نهج‌البلاغه با حضور 400 نفر در قم برگزار شد و اميدواريم به‌زودی دوره‌های آموزش نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه را در تمامی مراكز قرآنی كشور شروع كنيم و مشكل خاصی در اين زمينه نداريم.


خدمتكار افزود: آزمون سراسری حفظ و مفاهیم نیز 19 مهرماه در دستور كار ما بوده و بر خلاف دوره‌های قبلی رشته‌های جديدی اضافه شده و در 23 عنوان آزمون خواهيم داشت و در حفظ حتی حفظ يك جزء هم اضافه شده و 75 هزار نفر در سراسر كشور ثبت نام كرده‌اند.

captcha