کد خبر: 1294322
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

ثبات عقايد و تفكرات اسلامی در ايران مرهون ایثار و رشادت شهدا است

مديركل اوقاف و امور خيريه استان كردستان با اشاره به اينكه ایثار و از خودگذشتگی شهيدان موجب ماندگاری دين اسلام در ايران شدند، گفت شهدا جان خود را فدا كردند تا عقايد و تفكرات دين اسلام در ايران پابرجا باشد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، سلمان روحی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان كردستان ظهر پنج‌شنبه، چهارم مهرماه در محفل انس با قرآن كريم در امامزاده پيرعمر سنندج، ضمن تبريك هفته دفاع مقدس، اظهار كرد: دفاع كردن به‌منزله جنگ كردن نيست بلكه به‌معنی سينه سپر كردن در مقابل هجوم دشمن است.


وی با اشاره به اينكه دو نوع جنگ در جوامع وجود دارد، افزود: يكی از انواع جنگ برای كشورگشايی، توسعه ملت‌ها و دولت‌هاست و نوع ديگر آن به‌منزله دفاع از كيان، ميهن و وطن خود است.


روحی با اشاره به رشادت‌های شهيدان و ايثارگران در جنگ هشت سال دفاع مقدس، عنوان كرد: جنگ هشت سال دفاع مقدس ايران دفاع گونه بود به همين دليل مردم برای دفاع از ارزش‌های والای انسانی هرچه داشتند تقديم كردند تا ميهن اسلاميمان حفظ شود.


وی با اشاره به اينكه شهيدان موجب ماندگاری دين اسلام در ايران شدند، اعلام كرد: شهدا با فدا كردن جان خود عقايد و تفكرات دين اسلام در ايران را پابرجا كردند و نگذاشتند حتی ذره‌ای از خاك ايران به دست دشمن افتد و امروز برما لازم است كه پاسدار اين ميراث گرانبها باشيم.


وی با اشاره اينكه در حال حاضر دشمنان عليه ما جنگ نرم را به راه انداخته‌اند، تصريح كرد: جنگ نرم كنونی، جنگ كفار عليه عقايد، تفكرات، مذهب و موازين اسلامی ماست.


مادران فرزندان خود را با ارزش‌های اسلامی آشنا كنند


روحی با تأكيد براينكه مادران بايد فرزندان خود را در محافل معنوی شركت دهند، ذكر كرد: مادران بايد فرزندان خود را با عقايد، ارزش‌ها و تفكرات اسلامی آشنا كنند تا فرزندان جامعه ادامه‌دهنده راه شهدا باشند.


وی با اشاره به اهميت جايگاه امامزادگان، عنوان كرد: امامزادگان ملجا و پناهگاه ما هستند كه در اين راستا بايد با برگزاری برنامه‌های مختلف در اين اماكن به قطب‌های فرهنگی جامعه تبديل شوند.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان از حضور چشمگير مردم در اين محفل معنوی تقدير كرد و افزود: توسعه مناسب فضای بقاع متبركه و برگزاری برنامه‌های اين چنينی موجب آبادانی اين اماكن می‌شود.


وی در بخشی ديگر از سخنان خود ترويج فرهنگ وقف را در جامعه خواستار شد و اعلام كرد: امر وقف موضوعی بسيار مهم است و در همين راستا يكی از وظايف ذاتی ما ترويج فرهنگ وقف در جامعه است.


روحی در پايان يادآور شد: ميراث شهدا برای ما تربيت و حفظ نسلی ارزشمند بود و امروز مادران موظف هستند فرزندان خود را با اين ارزش‌ها آشنا كنند.

captcha