کد خبر: 1294498
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۳
ماه محرم انجام می‌گيرد؛

برگزاری 15 همايش امر به معروف و نهی از منكر در لرستان

دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر استان لرستان از پيش‌بينی برگزاری 15 همايش امر به معروف و نهی از منكر در سطح استان در آستانه ماه محرم خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، علی‌حسن پازدار، دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر استان لرستان روز جمعه، پنجم مهرماه در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منكر سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: از 20 مهرماه تا 10 آبان‌ماه، 15 همايش امر به معروف و نهی از منكر به مناسبت قرار گرفتن در آستانه ماه محرم در سطح استان لرستان برگزار می‌شود.


وی با تأكيد بر اينكه امر به معروف و نهی از منكر در جامعه مغفول و مظلوم واقع شده است، ادامه داد: برخورد قهرآميز در انجام فريضه امر به معروف و نهی از منكر پاسخگو نيست.


دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر استان لرستان با بيان اينكه امر به معروف و نهی از منكر تنها متوجه نهاد و يا دستگاه خاصی نيست، گفت: امر به معروف و نهی از منكر يك فريضه الهی است و همه در قبال آن مسئول آن هستند.

captcha