کد خبر: 1295725
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

ارسال بيش از 100 مقاله به همايش «بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی»

بيش از يكصد مقاله علمی به همايش تخصصی «بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی» ارسال شده است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، همايش تخصصی «بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی» به همت پژوهشكده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با تأكيد بر مسائل فنی و علوم انسانی برگزار می‌شود.


ابعاد مختلف فنی، اجتماعی، انسانی و امنيتی شبكه‌های اجتماعی همچون فيس‌بوك، توييتر، گوگل‌پلاس در اين همايش تخصصی بررسی می‌شود.


اين همايش به عنوان نخستين همايش علمی به كوشش جهاد دانشگاهی با هدف شناخت زيرساخت‌ها و ابزارهای مديريت محتوا در شبكه‌های اجتماعی با محور شبكه‌های اجتماعی و هويت آنها، بررسی تأثيرات شبكه‌های اجتماعی در ايران و جهان، شبكه‌های اجتماعی و سبك زندگی ايرانی – اسلامی، ۲۰ مهرماه در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.


بيش از يكصد مقاله علمی به همايش تخصصی «بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی» ارسال شده است و بيش از 30 مقاله علمی در اين همايش به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.


محورهای همايش تخصصی بررسی ابعاد مختلف شبكه‌های اجتماعی شامل «شبكه‌های اجتماعی و سبك زندگی اسلامی- ايرانی»، «شبكه‌های اجتماعی و هويت اسلامی ـ ايرانی»، «شبكه‌های اجتماعی و روابط نسلی در ايران»، شبكه‌های اجتماعی و الگوی اسلامی - ايرانی پيشرفت» و «شبكه‌های اجتماعی و رونق كسب وكار»، «شبكه‌های اجتماعی و امنيت (حريم خصوصی و كنترل و افشای اطلاعات و...) است.


همايش تخصصی «بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی» روز شنبه بيستم مهرماه به كوشش پژوهشكده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در سالن اجلاس سران كشور های اسلامی برگزار می‌شود.

captcha