کد خبر: 1296338
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹

توجه به پيام‌های مقام معظم رهبری برای ترويج فرهنگ اقامه نماز

مديركل تبليغات اسلامی استان قم خواستار توجه به پيام‌های مقام معظم رهبری در اجلاسيه‌های نماز برای ترويج فرهنگ اقامه نماز شد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندری، مديركل تبليغات اسلامی استان قم در پنجمين جلسه شورای اقامه نماز اين اداره‌كل اظهار كرد: با توجه به اهميت نماز به عنوان يكی از واجبات دينی، بايد به پيام‌های مقام معظم رهبری كه در اجلاسيه نماز در سال‌های گذشته قرائت شده، توجه بيشتری داشته باشيم.


وی در اين راستا به كارشناس طرح و برنامه اداره‌كل مأموريت داد تا تمامی پيام‌های مقام معظم رهبری به اجلاسيه نماز را جمع‌آوری و در اختيار اعضای شورای اقامه نماز قرار دهد.


مديركل تبليغات اسلامی استان قم گفت: اعضای شورای اقامه نماز بايد با دقت اين پيام‌ها را بررسی و مطالعه كرده و نكات قابل توجه را برای پياده كردن منويات مقام معظم رهبری در خصوص نماز در جامعه اجرايی كنند.


captcha