کد خبر: 1297375
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
مرضيه افخم

پيوستن به كنوانسيون سلاح‌های شيميايی اقدامی در جهت امنيت منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ايران، تصريح كرد پيوستن كشورها به كنوانسيون سلاح‌های شيميايی اقدامی در جهت امنيت منطقه و نظام بين‌المللی است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، مرضيه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه كشورمان، اين مطلب را در راستای پيشنهاد ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ايران در خصوص پيوستن سوريه به كنوانسيون سلاح شيميايی بيان كرد.


افخم تأكيد كرد: از آنجا كه تصميم شورای اجرايی سازمان منع سلاح های شيميايی (OPCW) اقداماتی فراتر از مقررات و الزامات كنوانسيون سلاح‌های شيميايی در خصوص سوريه وضع كرده است، الحاقيه‌ای در متن پاراگراف مربوط درج شده كه براساس آن، اين تصميم در شرايط ويژه و استثنايی سوريه اتخاذ شده و سابقه‌ای برای آينده كنوانسيون سلاح‌های شيميايی ايجاد نمی‌كند.


سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: از سوی ديگر با توجه به اين كه با پيوستن سوريه به اين كنوانسيون در منطقه خاورميانه كشورها و رژيم‌های معدودی از جمله رژيم صهيونيستی به كنوانسيون نپيوسته‌اند، بنابر‌اين جمهوری اسلامی ايران پيشنهاد كرد كه اين كشورها و رژيم‌ها هرچه سريع‌تر كنوانسيون را تصويب كنند كه اين اقدام گامی در جهت امنيت منطقه و نظام بين‌المللی محسوب می‌شود.

captcha